Revine Daniel Craig ca James Bond pentru 150 mil $?

daniel craig
James Bond 007/Facebook

Daca anterior Daniel Craig a spus ca mai degraba si-ar taia venele decat sa mai filmeze un alt film din seria James Bond (pana acum are 4 la activ din 2006 pana in 2015), producatoarea Barbara Broccoli inca mai spera sa-l aiba pe Craig in rolul principal.

Pana la aceasta stire cum ca actorului i s-au oferit nici mai mult nici mai putin de 150 de milioane de dolari, mai multi actori au fost in atentia presei dupa discutiile purtate cu porducatorii filmelor din seria James Bond. Printre acestia se numara Tom Hughes (Sex&Drugs&Rock&Roll, Marple, serialul britanic Victoria), Idris Elba (Thor, The Wire, Luther), Tom Hiddleston (Crimson Peak, The Avengers, Only Lovers Left Alive – se spune ca este intr-o relatie cu Taylor Swift doar pentru a obtine acest rol in James Bond), Luke Evans (Clash of the Titans, Fast&Furious 6, Dracula Untold), Jamie Bell (Billy Elliot, The Adventures of Tintin, Fantastic Four), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Crimson Peak, Undeclared), James Norton (Flatlines, War&Peace) si Michael Fassbender (300, X-Men: First Class, Steve Jobs).

Daca ar fi sa luam in calcul posibilitatea unui alt James Bond, un actor pana in 35 de ani pare o gluma buna iar, desi Idris Elba (43) are varsta si constitutia care ar merge pentru acest film, nu stiu cum ar fi primit un actor de culoare in rolul lui James Bond – sigur nu ar fi hulit, dar pana la urma producatorii vor sa obtina venituri consistente, nu vor sa faca un statement.

https://www.instagram.com/p/BJ8qGuwgV0k/?tagged=danielcraig

Pe de alta parte, si Daniel Craig a lasat portita deschisa colaborarii, cand a spus ca isi rezerva dreptul de a se razgandi. O sursa din interior ar fi declarat ca pierderea lui Craig din rolul principal in cel mai important moment al francizei nu este o optiune – asa ca au ridicat stacheta. Daniel este cheia seriei iar sefii de la Sony sunt dispusi sa plateasca un salariu regesc pentru a-l avea pe platouri, a concluzionat sursa (actorul are in planuri doar un film momentan asa ca ar avea timp pentru noul James Bond; intrebarea e daca vrea?)

Ramane de vazut daca Daniel Craig va inghiti in sec si va mai accepta sa filmeze inca doua filme cap-coada (avand in vedere productiile anterioare James Bond, viitorul film e cel mai probabil sa debuteze pe marile ecrane la sfarsitul lui 2017 sau mijlocul lui 2018).