Victoria Beckham vorbeste despre prima intalnire cu David

victoria beckham
Victoria Beckham/Facebook

Victoria Beckham, fosta Spice Girls si de cativa ani designer vestimentar, a oferit un interviu inedit celor de la Vogue UK; acesta a fost sub forma unei scrisori intitulate “What I wish I’d known”.

In pictorial, Victoria poarta tinute sexy, de fotografii ocupandu-se Lachlan Bailey.

 

A photo posted by beckhamonly (@beckhamonly) on Sep 1, 2016 at 10:10pm PDT

In interviu, designerul a vorbit despre primul moment cand a stiut ca e indragostita de David, ce i-ar spune unei Victorii adolescente, si despre perioada Spice Girls.

despre momentul in care s-a indragostit de David: dragostea adevarata exista. Ti se va intampla in sala de asteptare a echipei Manchester United – te vei imbata, asa ca detaliile sunt in ceata. In timp ce ceilalti jucatori erau la bar si glumeau intre ei, David era intr-un colt alaturi de familia sa. In momentul acela nu el era cel faimos tu erai. Are un zambet dragut. Si tu esti apropiata de familie si te gandesti ca si el simte la fel fata de familia sa. La un moment dat iti va cere numarul de telefon – inca are biletul de avion Londra-Manchester pe care l-a scris.

ce i-ar spune unei versiuni adolescente a ei: te zbati acum. Nu esti cea mai frumoasa, cea mai slaba sau cea mai talentata dansatoare la Colegiul de Arte Laine Theatre. Nu prea te-ai integrat desi iti petreci timpul cu vreo cateva fete. Ai acnee. Crezi ca directorul te-a asezat in spatele reprezentantei de sfarsit de an pentru ca esti prea grasuta pentru a fi in fata. Ar putea fi adevarat sau nu.

Victoria Beckham a vorbit si despre timpul petrecut alaturi de Spice Girls: te vei distra asa de bine cu hainele – costumele acelea din PVC. Lumea va spune chestii ciudata; parul tau va arata aiurea. Nu-ti va trece prin cap cat de ridicol arati. Vei aparea la decernari de premii impopotonata. Ma uit la tine din viitor si zambesc. Vei trece dintr-o extrema in alta. Imi place ca vei fi libera sa te exprimi cum vrei.

Intreaga scrisoare-interviu poate fi citita aici.