Muzica noua #7

muzica noua
Anthony Delanoix/Unsplash

Ultima luna de vara a venit la pachet cu hituri care mai de care de la artisti cunoscuti la altii mai obscuri. Mai jos e cea mai populara muzica noua aparuta in august (in ordine descrescatoare).

Charlie Puth – We Don’t Talk Anymore (feat. Selena Gomez) – 97.39 milioane de vizualizari

In videoclipul celei mai populare piese din ultima luna, Charlie Puth apare nostalgic fata de o fosta iubita, pana la finalul piesei cei doi descopera ca inca mai nutresc sentimente unul pentru altul. Fanii au fost revoltati pentru ca in videoclip nu apare si Selena Gomez – artista era plecata in turneu asa ca nu a avut cand sa participe la filmari.

Katy Perry – Rise – 43.86 milioane de vizualizari

Piesa a fost folosita pe fundalul transmisiunilor de la Jocurile Olimpice de la Rio a celor de NBC. In videoclipul cu tente motivationale Katy Perry incearca sa iasa de sub o parasuta pentru a se lasa purtata de vant pe cer. Videoclipul e destul de interesant iar imaginile sunt spectaculaose.

Britney Spears – Make Me ft. G-Eazy – 24.13 milioane de vizualizari

Britney Spears revine in atentia fanilor cu piesa Make Me, care a fost cantata pe playback la MTV Video Music Awards. In videoclip Britney flirtreaza si se saruta cu un tip aratos. Singura problema ar fi plasarea excesiva de produse din filmulet in special la balsamul de buze Eos.

Usher – No Limit ft. Young Thug – 20.39 milioane de vizualizari

In noul videoclip marca Usher il vedem pe artist si pe prietenii lui Gucci Mane, Ty Dolla $ign, si Boosie Badazz incropind o coregrafie adecvata ritmurilor piesei.

Ariana Grande – Side To Side ft. Nicki Minaj – 10.74 milioane de vizualizari

Lansat pe 28 august seara, noua piesa a Arianei Grande a strans rapid un numar impresionant de vizualizari – probabil datorita armatei de oameni care o urmareste pe Instagram (83 de milioane) si Facebook (aproape 40 de milioane). In videoclip Ariana apare dansand si lucrandu-si corpul la sala (spinning, box, greutati).

Ellie Goulding – Still Falling For You – 7.72 milioane de vizualizari

Ellie Goulding, devenita faimoasa mai ales dupa coloana sonora de la 50 Shades of Grey, revine din nou cu o piesa pentru film, de acesta data pentru “Bridget Jones’s Baby”. Ellie canta piesa in fata unei proiectii a filmului – a catorva secvente oricum.

Tove Lo – Cool Girl – 7.70 milioane de vizualizari

Cantareata suedeza si-a lansat noua piesa pe Twitter, spunand ca va fi inclusa pe coloana sonora a filmului scurt Fairy Dust Chapter 1. Videoclipul include scene de dans pe masini si o camera de hotel in flacari.

Tu ce tip de muzica ai ascultat in ultimul timp?