Johnny Depp doneaza banii datorati in divortul de Amber Heard

Johnny Depp doneaza
Disney Enterprises

Johnny Depp doneaza suma pe care o datora din intelegerea facuta cu avocatii lui Amber Heard.

Daca acum 10 zile am scris despre declaratia de presa facuta de Amber in care spunea ca va dona toti banii obtinuti de la Johnny (7 milioane) catre doua institutii de caritate, si am concluzionat ca acest divort pare ca s-a terminat, de cateva zile cei doi se lupta din nou prin intermediul presei.

Johnny si avocatii sai, au decis ca cei 7 milioane sa fie donati in numele fostei neveste direct catre cele doua institutii. America este impartita in doua, si certurile intre internauti sint mai virulente decat cele din scandalul Team Anniston vs Team Jolie.

Avea dreptul Johnny sa dea banii direct celor doua institutii numite de Amber sau trebuia sa-i dea banii direct lui Amber si aceasta sa faca transferul?

Multi il acuza pe Johnny de deductia taxelor prin aceasta miscare, dar in acelasi timp Amber are un venit atat de mic incat daca ar fi donat intreaga suma, asa cum anuntase, ar fi costat-o o multime de bani, pe care nu-i are.

Deci? Sa ne ambalam si noi un pic sau sa tragem o concluzie cinica 🙂

Si concluzia este ca, cei doi sint la fel de incapatanati si de volatili. Johnny Depp nu poate trece peste ceea ce a declarat Amber si face aceasta miscare de a dona direct banii ca o mica razbunare finala, iar Amber care declara peste tot ca nu mai vrea sa aiba de-aface cu Depp, gaseste fiecare prilej de a face o declaratie in presa in care il ia pe acesta peste picior.

Amber si echipa ei au facut urmatoarea declaratie pentru Variety:

“Amber Heard apreciaza interesul lui Johnny Depp pentru cele doua insitutii de caritate dar daca Depp doreste sa schimbe termenii intelegerii care spuneau ca banii trebuie sa fie livrati catre Amber si ea sa faca donatiile, atunci insistam ca acesta sa faca o donatie intreaga de 14 milioane, care sa includa si scutirea de taxe pe care o are acum. Insistam ca aceasta donatie sa fie facuta acum pe intreaga suma, nu intinsa pe cativa ani. Daca nu face acest lucru, inseamna ca echipa lui de avocati a facut aceasta donatie doar pentru scutire de taxe, nu pentru un suport real catre doua institutii de caritate la care Depp nu a donat vreodata.”

 

Ouch

Sa va explic de ce spune ca donatia sa fie facuta cu suma intreaga si nu donata pe parcursul anilor? In SUA exista posibilitatea de a dona ca intr-un fel de leasing si ca o parte din suma donata, sa ti se intoarca ca venit peste multi ani. Ca un fel de pensie asigurata 🙂

Probabil ca asta intentiona Amber sa faca si Johnny i-a spulberat planul?

Dar ultima fraza din declaratie arata incompetenta avocatilor sau echipei de PR a actritei Amber Heard. Sa-l acuzi pe Depp ca nu a auzit de Spitalul de copii din Los Angeles este o prostie. Numai daca dadeau un search pe google ar fi vazut ca actorul doneaza pentru acest spital inainte de a o cunoaste pe Amber Heard.

In 2006 Johnny a primit premiul Courage to Care, pentru contributia lui facuta Spitalului de copii:

A facut-o pentru o deducere la taxe? Cui ii pasa? Johnny se comporta acum cu Amber ca un pirat 🙂

Iar Amber, pentru o femeie care nu mai doreste sa aiba de-aface cu ex sotul ei, se agata cam des de acesta.