Beyonce : cea mai buna performanta la VMA?

cea mai buna performanta la VMA

Cine a avut cea mai buna performanta la VMA (Video Music Awards)?

Ar fi trebuit sa fie momentul de comeback pentru Britney Spears, dar aceasta fost “incurcata” de Rihanna si Beyonce.

Oricum toata seara a fost cu si despre Beyonce, care, cu 8 premii castigate putem spune ca a spulberat editia din acest an. Nu trebuie sa fim suprinsi, pentru ca s-a creat o mare agitatie pentru albumul Lemonade al cantaretei.


Agitatia s-a prelungit cu vestea ca Beyonce l-a lasat acasa pe Jay-Z si a venit la VMA insotita doar de fetita ei, Blue Ivy. Imi place cum fiecare aparitie a cantaretei este sudiata pana la cele mai mici amanunte. Albumul Lemonade este despre o femeie inselata, asa ca iti lasi sotul acasa ca sa mai curga un pic de cerneala in timp de canti despre infidelitati 🙂

Avantajul pe care il am cand voi face o comparatie intre cele trei dive, este ca le stiu de la inceputurile carierei lor si pot comenta si evolutia lor.

Britney si-a imbunatatit un pic miscarile, parca nu mai merge pe sarma la fiecare pas pe care il face, dar este extrem de departe de forma care a consacrat-o. Din punct de vedere miscari scenice, este mediocra cel putin. Nu comentez faptul ca performanta ei a fost playback.

Rihanna, fata cu umbrela, de abia se misca la inceputurile carierei sale. Acum, a explodat intr-o cantareata sexy, cu aceeasi voce frumoasa si cu miscare scenica demna de o dansatoare.

Beyonce.. aici este cea mai mare supriza pe care am avut-o eu. Nu mai departe de inceputurile carierei sale cu grupul Destiny’s Child, am vazut un making-of video despre cum a realizat cantareata un videoclip. Repeta miscarile de dans obsesiv, de zeci si sute de ori, pana la perfectiune. Mi se parea atunci ca fara nici un rezultat vizibil, pentru ca se misca ca un bat, indiferent de efort.

Dar efortul si munca multa sint cateodata rasplatite, pentru ca Beyonce este acum nu numai o voce, dar si o foarte talentata dansatoare.

Nu-mi place albumul Lemonade, dar nu pot nega ca Beyonce a devenit one show woman 🙂

Deci, cine a avut cea mai buna performanta la VMA?

Britney:

Rihanna: