Gina Rodriguez s-a ras pe cap pentru un rol

gina rodriguez
Gina Rodriguez/Facebook

Gina Rodriguez, cunoscuta pentru rolul din comedia-telenovela Jane, the Virgin apare rasa pe o parte pe coperta revistei Latina. Pentru pictorialul realizat pentru publicatie, Gina a purtat rochii colorate, lasandu-se fotografiata de catre Jeff Lipsky.

Actrita de 32 de ani vorbeste despre oportunitatile la care a fost expusa dupa aparitia in serial, despre rolul persoanelor latino-americane la Hollywood si despre sacrificiile capilare pe care le-a facut pentru un rol.

https://www.instagram.com/p/BJhfXVvgK8r/?tagged=ginarodriguez

despre filmarile la Deepwater Horizon: Peter Berg este genial. Mark Wahlberg e grozav. John Malkovitch, Kurt Russell, Kate Hudson – am invatat atatea de la toti, de la echipa din spatele productiei. Mi s-au oferit multe filme dupa Globurile de Aur (actrita a luat un Glob de Aur pentru rolul avut in serialul de comedie), Jane mi-a deschis multe usi, iar atunci cand scenariul de la Deepwater Horizon mi-a ajuns pe iPad am stiut ca trebuie sa apar in acest film, ca voi lupta pentru el.

despre persoanele latino-americane de la Hollywood: ne ajutam una pe alta; imi place la evrei traditiile lor – imi place ca se ajuta unii pe altii – la evenimentele religioase fiecare aduce mancare si se desfata cu totii. Societatea noastra insa nu e bazate pe astfel de idei. Ne este teama ca nu este suficient spatiu pentru toti asa ca ne batem unul cu altul pentru a ajunge in varf. Insa este loc pentru toata lumea. Suntem puternici daca sustinem impreuna aceeasi cauza. Noi l-am pus pe presedinte in biroul oval.

https://www.instagram.com/p/BJli8xqhW1X/?tagged=ginarodriguez

Gina Rodriguez a vorbit si despre momentul in care s-a ras pe cap pentru un rol: cred ca trebuie sa fii propriul tau erou, sa nu te mai gandesti la asteptarile celorlalti de la tine. Nu sunt reprezentata doar de fata mea frumoasa. Nu sunt doar parul meu, iar pentru a fi actrita trebuie sa te transformi. Pentru a reprezenta comunitatea din care fac parte trebuie sa ma implic in totalitate. Asa ca daca sunt un exemplu pentru latino-americanii din industrie si arta, vreau ca ei sa stie ca am dat tot ce am putut. Nu stiu de ce ne temem. Cel mai rau lucru care ni se poate intampla e sa murim. Orice altceva putem suporta.

Intregul interviu poate fi citit aici.

https://www.instagram.com/p/BJjmUDqDcFP/?tagged=ginarodriguez

Gina Rodriguez va reveni din octombrie cu un nou sezon din Jane, the Virgin, pentru marele ecran avand in plan 4 filme: comedia Sharon 1.2.3. cu Skyler Samuels, drama Deepwater Horizon care va avea premiera pe 30 septembrie, drama Sticky Notes alaturi de Rose Leslie si thrillerul Annihilation, in care va juca alaturi de Natalie Portman si Oscar Isaac.