Cele mai inspaimantatoare poduri din lume

poduri

Desi poti ajunge dintr-un punct A intr-un punct B pe o cale ferita de pericole, multa lume dornica de aventuri isi asuma riscuri pe cele mai terifiante poduri din lume.

Podul Kuandinsky, Rusia

Construit in urma cu mai bine de 30 de ani, podul Kuandinsky este extrem de ingust, soferii care vor sa ajunga de pe un mal pe celalalt trebuind sa fie experti la volan. In plus, temperaturile scazute, ninsorile si gheata fac din acest loc un adevarat pericol. Localnicii ii sfatuiesc pe aventurieri sa conduca cu geamurile deschise pentru a nu permite vantului puternic sa le impinga masinile in rau.

Podul Vine, Japonia

Aflat pe una dintre vaile mai putin populare din Japonia, podul Vine nu este recomandat celor slabi de inima carora le e frica de inaltimi. Vechi de aproape 1000 de ani, acest pod are o structura destul de inedita: este format din scanduri paralele separate una de alta de spatii de pana la 30 cm. In plus, acest pod este situat la 14 metri deasupra unui rau.

Podul des Sticla Suspendat, China

Deschis publicului in toamna lui 2015, acest pod suspendat din Parcul National Shiniuzhai iti da senzatia ca plutesti. Singurele probleme ar fi podeaua din sticla transparenta, lungimea de 300 de metri a podului si inaltimea terifianta de 180 de metri fata de fundul vaii.

Titlis Cliff Walk, Elvetia

Numit cel mai inspaimantator pod din Elvetia si unul dintre mai inspaimantatoare din Europa, podul se afla in apropierea varfului Titlis; pentru cei dornici de adrenalina, podul este suspendat la o inaltime de 2700 de metri deasupra marii. Partea buna e ca acest pod este destul de sigur potrivit celor care au lucrat la constructia sa.

View this post on Instagram

On our way along the Atlanterhavsveien.

A post shared by Oliver Bender (@tyrosize) on

Podul Storseisundet, Norvegia

Considerat de multi ca fiind unul dintre cele mai periculoase poduri din lume, Storseisundet te face sa te simti ca intr-un montaigne-russe. Privit dintr-un anumit unghi masinile par a se scufunda in mare. Aceasta iluzie devine si mai infricosatoare daca e ceata.