Barbra Streisand modifica Siri cu un telefon la directorul Apple

Barbra Streisand modifica Siri

Barbra Streisand modifica Siri atunci cand isi doreste acest lucru. Si nu prin linia de suport, ci cu un telefon la directorul general al Apple, Tim Cook.

So what? Cand esti Barbra Streisand, mi se pare normal ca Tim Cook sa fie in lista de contacte si sa fie fericit daca aude live si prin telefon vocea actritei/cantaretei.

De ce a suparat-o Siri pe cantareata? Ea explica intr-un interviu acordat NPR (National Public Radio) cu ocazia promovarii noului album, ca Siri i-a pronuntat gresit numele : ‘Strei-zand’ in loc de ‘Strei-sand’.

“Siri pronunta gresit numele meu. Este Streisand cu s, de la sand. Mereu am specificat acest lucru. Si atunci l-am sunat pe presedintele Apple, Tim Cook, care a acceptat cu gratie cerinta mea, care se va rezolva odata cu urmatorul update din 30 Septembrie. Astept cu incantare ca de la aceasta data Siri sa-mi proununte corect numele.”

Apple a anuntat ca noile versiuni de iPhone vor fi disponibile in prima saptamana din septembrie si de obicei acest lucru inseamna cu una sau doua saptamani mai tarziu, adica 20 sau 25 septembrie. Data de 30 septembrie pare veridica 🙂

Ii sta bine lui Babs o aroganta de acest gen? Cu siguranta. Fiecare mogul trebuie sa aiba admiratie fata de un artist mare de talia Barbra Streisand. Eu in locul lui Tim Cook i-as fi pus special pe programatori sa dezvolte Siri  astfel incat sa-i pronunte gresit numele, numai cu scopul de a primi un telefon de la ea.

Cand eu voi ajunge mogul, voi face tot posibilul ca Bono sa ma sune. Nu am stabilite inca detaliile pentru care el ma va suna 🙂

Biletele pentru concertele tinute de Barbra Streisand sint printre cele mai scumpe si in acest moment ea este in turneu pentru albumul de duete cu alti actori numit “Encore: Movie Partners Sing Broadway”. Duetele ii includ pe Anne Hathaway, Daisey Ridley, Chris Pine, Alec Baldwin, Jamie Foxx, Melissa McCarthy, Antonio Banderas, Hugh Jackman, etc