Amber Heard doneaza cele 7 milioane obtinute din divort

Amber Heard doneaza

Amber Heard doneaza toata suma obtinuta din intelegerea facuta cu avocatii lui Depp. Un final ‘fuck you Johnny’ sau o miscare buna de PR.

Media din SUA este in genunchi, statuia pentru Amber este pregatita. Dupa saptamani in care aceasta a fost catalogata ca alearga dupa banii lui Johnny Depp, acum ea este reabilitata.

Ce declara Amber:

“Asa cum am spus si in ordinul de restrictie, cat si in intelegerea facuta, banii nu au jucat nici un rol pentru mine, si i-am dorit doar pentru a putea face o donatie, cu speranta ca acesti bani vor ajuta pe cei care nu se pot apara singuri. Suma raportata deasemenea de media, de 7 milioane de dolari, va fi donata in totalitate. S-a terminat totul, si pe langa aceasta suma, voi mai incerca si in viitor sa donez.”

Suma va fi impartita intre Spitalul de copii din Los Angeles si ACLU (American Civil Liberties Union).

Poate vi se pare mica suma de 7 milioane pe care a acceptat-o Amber pentru a renunta la acuzatiile impotriva lui Depp dar in final ea poate semnifica exact jumatate din veniturile facute de actor in timpul celor 15 luni de mariaj cu ea.

In revista People un avocat in drepturile familiei explica : sa spunem ca Johnny a realizat 100 milioane de dolari in cele 15 luni. 25 de milioane se duc pe agenti, manageri sau avocati, taxele mai inseamna inca 25 de milioane, si actorul ramane cu 40 de milioane din cei 100. Daca cei doi iubareti au cheltuit in acest interval inca 25 de milioane, ramine suma de 15 milioane, care impartita la doi este exact ceea ce a obtinut actrita.

Revenind la concluzia pe care pot eu formula : doua persoane cu o personalitate volatila, au ajuns la o intelegere buna pentru ambii.

Amber a ajuns cunoscuta pe intregul mapamond, iar Johnny a scapat de un proces in care poate se dovedea ca i-a dat cu telefonul in cap nevestei lui, intr-o criza provocata de betie plus droguri.

In privinta intentiilor caritabile ale actritei, lasati-ma sa fiu un pic sceptica. Aceasta a inceput cu o cerere de 20 de milioane plus 50000 USD pe luna, argumentand de ce vrea aceasta suma lunara. Intentiile ei de suport financiar lunar au fost clare, si fapul ca acum ne spune ca nu a interesat-o nici un dolar, sigur nu include si aceasta cerere.

Iar Johnny, care indiferent de filmul ‘scapat’ aici de Amber, in care tranteste niste rafturi, este cunoscut pentru faptul ca devasta camere de hotel, dar toate ex sotiile si iubitele jura ca nu le-a atins cu un deget. Si cred acest lucru. Dar deasemenea cred Amber Heard a scos ce este mai urat in acesta, si ca Johnny s-a manifestat exact cum a declarat Amber, adica i-a aruncat telefonul in fata, intr-un acces de furie.

Ca sa incheiem saga acestui mariaj/divort : Amber trebuia sa isi scoata fata curata din acuzatiile de “gold digger”, si pentru ca prietenul ei vechi, miliardarul Elon Musk (CEO de la Tesla) a divortat in martie si petrece mai mult timp in compania ei, trebuia sa fie conform anturajului ei : o filantroapa. Atribui actritei insa o vointa de fier si destul curaj ca sa infrunti Hollywood-ul si pe Johnny Depp. Si apreciez gestul de a dona banii, indiferent de intentia initiala.

Iar Johnny, sa speram ca va scapa de problema pe care a capatat-o in timpul mariajului, pentru ca asa cum declara Amber, pe langa bautura acesta foloseste acum si drogurile.

Le dorim la ambii cap limpede si un psiholog bun 🙂