Zendaya va juca un rol important in viitorul Spider-Man

zendaya
Spider-Man/Facebook

Zendaya (cunoscuta mai ales pentru serialul Disney Shake it Up care a avut premiera in 2010 si pentru abilitatile sale de dansatoare) apare intr-un rol inedit in viitorul film Spider-Man: Homecoming. Dupa succesul avut in Captain America: Civil War, Tom Holland revine in rolul unui Peter Parker/Spider-Man adolescent care trebuie sa gaseasca un echilibru intre temele de la scoala si lupta contra raufacatorilor.

Cum actrita a fost prezenta la prezentarea filmului de la San Diego Comic Con – si in cele cateva imagini prezentate intr-un cadru restrans, personajul ei a avut o conversatie cu cel al lui Peter Parker. In timp ce la coferinta de presa Jon Watts, directorul filmului a spus ca Zendaya va juca rolul lui Michelle, dar nu a oferit mai multe detalii. Mai jos sunt SPOILERE!

Potrivit unor surse de la productia filmului, Zendaya va juca de fapt rolul lui Mary-Jane Watson, cea mai buna prietena si persoana de care e indragostit Peter. In cele 3 filme din seria cu Tobey Maguire, rolul lui MJ era jucat de Kristen Dunst. Aparent, identitatea personajului e dezvaluit undeva intre mijlocul si sfarsitul filmului, cand aceasta ii spune lui Peter ca poate sa-i spuna M.J.

Deocamdata atat Watts cat si Studiourile Marvel nu au comentat pe marginea acestei vesti, insa ca si in cazuri anterioare (de ex distribuirea lui Benedict Cumberbatch in rolul lui Khan in Star Trek Into Darkness cand publicul a aflat din surse neoficiale iar mai apoi producatorii au negat stirea pana la lansarea trailer-ului) barfele din spatele camerelor de filmat, au fost de cele mai multe ori adevarate.

https://www.instagram.com/p/BJU1KbOAc-0/?tagged=spidermanhomecoming

Comparativ insa cu seria anterioara Spider-Man, in Spider-Man: Homecoming atat marea dragoste MJ (Zendaya) cat si fata populara de pe holurile scolii (jucata de catre Laura Harrier) sunt actrite de culoare, un lucru neobisnuit pentru studiourile de la Hollywood care sunt 90% white. Ca in orice alt film, aceasta diversitate a fost foarte apreciata de public. In plus si viitorul suna bine din acest punct de vedere, studiourile Marvel distribuind mai multe femei de culoare in viitoarele productii: Zoe Saldana in Guardians of the Galaxy 2, Tessa Thompson in Thor: Ragnarok, si Lupita Nyong’o in Black Panther ca sa nu mai spun de serialul Luke Cage cu afro-americanul Mike Colter in rolul principal.

Pentru a fi potrivita in rolul lui Mary-Jane Watson, actrita de 19 ani ar trebui sa se vopseasca roscata (pentru a aduce mai mult cu personajul din revistele de benzi desenate). Cu toate astea, ar trebui ca filmul sa aiba personaje negative spectaculoase (Michael Keaton va juca unul dintre personajele negative dar inca nu a fost confirmat in ce rol) sau scene de actiune wow pentru a strange lumea la cinema.