Priyanka Chopra: Fiecare dintre noi are o poveste

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra/Facebook

Priyanka Chopra apare pe coperta numarului din septembrie al revistei canadiene Flare. Actrita in varsta de 34 de ani este cunoscuta pentru filmele de la Bollywood si pentru rolul in serialul american de actiune Quantico, despre viata unor cadeti care se antreneaza sa devina membri ai FBI.

Priyanka a purtat tinute Loewe, Virgil Abloh, Proenza Schouler, Ellery si Dior, de fotografii ocupandu-se Peter Ash Lee.

Aceasta a vorbit despre rolurile femeilor de culoare, despre feminism, despre competitia de Miss la care a participat si cum isi alege rolurile.

despre rolurile femeilor de culoarea: povestile nu pot fi bazate pe infatisarea cuiva. Cu totii avem povesti de viata. Tu ai o poveste. Eu am o poveste. Doar trebuie scrise. Iar distribuirea rolurilor trebuie facuta in functie de care persoana e potrivita pentru rol indiferent daca e indianca sau afro-americana. Fata de rand nu mai e blonda cu ochii albastri, nici nu e doar bruneta sau satena. Entertainment-ul trebuie sa fie o reprezentare a societatii.

despre perioada concursului de Miss castigat in Londra in 2000 la doar 17 ani: nu era visul meu sa fiu o regina a frumusetii. Doar ca nu sunt genul care se lasa cu una cu doua. Nu-mi place sa pierd. Concursurile de Miss din India si UK sunt diferite fata de cele din America. Nu existau probe in costume de baie. Se concentrau mai mult pe abilitatile de lider. La 17 ani mi s-a cerut sa vorbesc despre structurile economice ale unor natiuni straine.

despre feminism: de ani de zile ni s-a spus ca femeile trebuie sa se poarte intr-un anumit fel, sa imbrace anumite haine, sa arate intr-un anumit fel. Despre asta e vorba – ne dorim sa avem sansa de a face alegeri fara a fi judecate – un drept de care barbatii se bucurat de secole intregi.

Priyanka Chopra a vorbit si despre cum isi alege rolurile: caut rolurile cu impact. Este minunat sa fii actrita in zilele noastre, in special daca esti cu picioarele pe pamant.

Intregul interviu poate fi citit aici.