Cum sa te mentii in forma cu Julianne Hough

julianne hough
Julianne Hough/Facebook

Julianne Hough apare pe coperta din septembrie a revistei americane Shape. Dansatoarea devenita actrita ofera cateva sfaturi despre cum te poti mentine in forma. Jules a purtat tinute MPG Sports, de fotografii ocupandu-se Arthur Belebeau.

Ea a vorbit in interviul oferit publicatiei despre obiceiurile sale in materie de fitness, despre mancatul sanatos si ce o inspira.

despre rutina sa sportiva: fac miscare intre trei si sase ori pe saptamana, in general aleg antrenamente hardcore 5 zile. Lunea, miercurea si vinerea urmez un program video care iti lucreaza toti muschii sau o ascult pe antrenoarea mea, Astrid Swan. Martea si joia fac antrenamente intensive de yoga – le ador. Daca sunt foarte ocupata, in special cand am photoshoot-uri pentru reviste sau filmez, apelez la bicicleta eliptica. Sambetele le dedic drumetiilor cu prietenii mei sau unei noi sesiuni de yoga. Duminica ma relaxez. Incerc sa mananc sanatos si imi plimb cainii. Ma pregatesc spiritual si mental pentru o noua saptamana incarcata.

despre obiceiurile alimentare: incerc sa consum lucruri care nu vin la cutie. Nu vreau sa am paragrafe de ingrediente in stomac. Eu si logodnicul meu consumam mai mult proteine si legume. Daca am nevoie de energie gatesc quinoa sau orez. Seara trecuta am gatit somon afumat cu rozmarin, lamaie, rosii si broccoli. Preparatul a durat doar 20 de minute si a fost delicios. […] cu toate astea pizza e mancarea mea preferata. Nu sunt perfecta. Poti sa mai trisezi din cand in cand, e OK. Poti fi in forma atata timp cat iti lucrezi corpul regulat si mananci cat de cat sanatos.

ce o inspira: daca am o tinuta draguta atunci cand fac miscare, sunt inspirata sa lucrez din greu. Vreau ca acele haine sa arate bine pe corpul meu. 

Intregul interviu poate fi citit aici.

Julianne Hough a aparut in filme ca Safe Haven, Footloose, Dirty Grandpa sau Grease Live.