Un actor cunoscut din Criminal Minds a fost dat afara

CRIMINAL MINDS
Criminal Minds/Facebook

Actorul Thomas Gibson care l-a interpretat pe agentul Aaron Hotchner din serialul Criminal Minds pentru 11 sezoane a fost dat afara. Liderul echipei de investigatii BAU a fost concediat dupa ce zilele trecute doar fusese atentionat cu absenta din cateva episoade. Motivul? Se pare ca actorul, intr-un moment nepotrivit – probabil ca era obosit de la orele lungi de la filmari – l-a lovit pe producatorul executiv al serialului, Virgil Williams.

Ulterior, actorul si-a cerut scuze, indirect, printr-un comunicat de presa: Au existat cateva divergente pe platou. Noi toti ne dorim sa lucram impreuna ca o echipa pentru a produce cel mai bun show TV. Mereu am facut-o si mereu vom continua sa facem asta. Iubesc Criminal Minds si m-am oferit trup si suflet acestui proiect in ultimii 12 ani. Imi doream sa fiu acolo pana la final dar acest lucru nu va fi posibil. As vrea doar sa multumesc scenaristilor, producatorilor, actorilor, staff-ului, si cel mai important celor mai devotati fani pe care un serial putea sa-i aiba.

Intr-un anunt public, studiourile care produc serialul, ABC Studios si CBS, au facut si ei publica stirea: Thomas Gibson a fost concediat din Criminal Minds. Detaliile privind iesirea personajului din poveste vor fi anuntate la o data ulterioara.

Gibson a interpretat rolul agentului Aaron Hotchner pentru 11 ani si 255 de episoade, fiind cel mai distribuit actor din serie.

Si pentru ca un final nu este decat un nou inceput, producatorii au anuntat deja introducerea lui Adam Rodriguez (in rolul lui Luke Alvez) in locul lui Shemar Moore (Derek Morgan). Acesta este un nou recrut care va fi transferat de la FBI Fugitive Unit. De asemenea Aisha Tyler (Dr Tara Lewis) va avea un rol regulat. In plus, Paget Brewster revine pentru cateva episoade in rolulul lui Emily Prentiss (dupa ce a avut un rol episodic in sez 11).

Oare aceste schimbari vor fi suficiente pentru a face ca lipsa unui conducator sa fie simtita? Sau poate ca vor aduce un nou personaj sa joace rolul liderului – nu stiu daca producatorii isi permit acest lucru, mai ales daca ne gandim cu cata reticenta a acceptat echipa pe fiecare nou venit. In plus, multi fani au anuntat deja ca nu se vor mai uita la Criminal Minds dupa iesirea personajului. Sa fie acesta ultimul sezon din acest serial inca extrem de popular?

Criminal Minds revine pe 28 septembrie cu sezonul numarul 12!