Darth Vader in primul trailer Rogue One A Star Wars Story

A aparut primul trailer Rogue One A Star Wars Story si imi pastrez impresia pe care am avut-o dupa ce am vazut teaser trailer. Am comentat mai multe in acest post si adaug ca, prin multitudinea de actori englezi, filmul pare acum englezesc 🙂

Efectele wow, feeling-ul de Star Wars “ca pe vremuri”, totul este perfect, si un bonus pentru fani : aparitia lui Darth Vader.

Scenariul: Evenimentele se desfasoara inaintea celor din Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977) si scenariul este bazat pe povestea unui grup de rezistenta (rebeli) care incearca sa fure planurile de constructie ale Death Star.

Mana magica a celor de la Industrial Light and Magic a creat efecte vizuale cu navele imperiale si decor asemanator celor din vechile episoade, si pana acum pot spune ca acest trailer imi da impresia ca filmul va arata mai spectaculos decat Star Wars ‘The Force Awakens’.

Este posibil ca necunoscutul regizor Gareth Edwards (care a mai facut Godzilla din 2014) sa puna bazele unei francize Star Wars, in afara caracterelor Han Solo sau Luke, care sa aiba un succes la fel de mare ca seria pornita de JJ Abrams cu The Force Awakens.

 

Filmul va avea premiera pe 16 decembrie si ne apropiem de sfarsitul listei cu filmele bune de vazut in 2016 🙂

Si sper sa fie pastrata aceeasi optiune de cumparare a biletelor online, inainte cu o luna de proiectia filmului.

V-ati obisnuit deja cu caracterul principal jucat de o femeie, si in Rogue One, Felicity Jones in rolul Jyn Erso, va avea un rol crucial in misiunea rebelilor de a impiedica Steaua Mortii sa fie construita.

Dupa Mad Max in care Charlize Theron ii pune la punct pe salbatici, Star Wars The Force Awakens unde cel mai puternic Jedi este draguta de Rey, plus Rogue One condus de o femeie, duc dorul unui caracter puternic si misogin, gen Han Solo, si jucat de un barbat sexy. Fac parte din publicul feminin, si asta imi este dorinta 🙂

Enjoy the trailer Rogue One A Star Wars Story!