Kerry Washington: Optimismul e o alegere

kerry washington
Kerry Washington/Facebook

Kerry Washington apare pe coperta numarului din septembrie al revistei americane InStyle. Actrita cunoscuta din serialul Scandal si dintr-o multime de alte filme ( printre care Django Unchained, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer si Mr. & Mrs. Smith) vorbeste despre pregatirile pentru al doilea copil, despre gandirea pozitiva, si despre succes si planuri de viitor.

despre pregatirile pentru al doilea copil: am invatat mult din experientele sefei mele. Sunt o persoana foarte ocupata insa Shonda (scenarista de la Scandal) are si mai multe pe cap –  lucreaza la 4-5 showuri si are 3 copii…mi-a spus ca chiar si atunci cand crezi ca ai suficient ajutor si esti sigura pe tine, nu e destul. Asta mi-a spus si psihologul. Ai nevoie de sustinere. Nu doar logistica, ci si emotionala si spirituala.

despre gandirea pozitiva: optimismul este o alegere, nu cred ca as putea iesi din pat daca nu as alege sa fiu pozitiva. Trebuie sa incetam sa le permitem altora sa ne separe. Fie ca e vorba de drepturile imigrantilor, drepturile femeilor, ale cetatenilor de rand sau cele ale persoanelor LGBT, cu totii suntem sub asediu…pentru ca niciunul dintre noi nu apartine unui grup care detine puterea. […] nu vreau sa incetez sa mai am radacini africane. Scopul meu e sa traiesc intr-o lume in care rasa mea nu ma limiteaza…vreau sa pot fi reprezentata in toate sectoarele societatii. 

Kerry Washington a vorbit putin si despre succes si viitor: de aici pleaca o nevoie de liniste; ajungi la un punct in care simti ca obiectivele tale sunt stabilite de altcineva…Acum, cand ma pregatesc pentru al doilea copil, vreau sa fiu conectata cu ceea ce imi doresc. Nu am ajuns aici pentru ca incercam ca fiu acea persoana pe care toata lumea o astepta…nu vreau sa joc dupa regulile altora. Asa ca deocamdata imi permit sa fiu deschisa aventurilor vietii.

Intregul interviu poate fi citit aici.