7 actori celebri care isi urasc filmele

actori
Screenshot

Ai crede ca filmele mari care i-au facut celebri pe unii actori le vor ramane mereu in suflet ca ceva drag. Dar acest lucru nu poate fi spus atunci cand actorul detesta povestea, scenaristul, sau intreaga productie. Mai jos sunt doar cativa actori care isi urasc propriile filme.

(1) Alec Guinness (Star Wars – 1977)

Actorul care a primit o nominalizare la Premiile Oscar pentru interpretarea rolului lui Obi-Wan Kenobi a recunoscut ca detesta scenariul numind filmul ‘gunoi de poveste’. Legenda spune ca el e cel care a cerut sa fie ucis din productie pentru a nu mai trebui sa repete replicile scrise de George Lucas. Ulterior, dupa ce seria a devenit mai cunoscuta, actorul a spus ca era dezgustat cand cineva aducea in discutie acest film iar scrisorile primite de la fani le arunca la gunoi.

(2) Bob Hoskins (Super Mario – 1993)

Considerat de multi ca fiind unul dintre cele mai proaste adaptari ale unui joc video, nici actorul din rolul principal nu a avut prea multe cuvinte de lauda la adresa lui: l-a numit intr-un interviu cel mai prost film in care a fost distribuit, cea mai mare dezamagire si singurul lucru pe care l-ar schimba daca s-ar putea intoarce in timp.

(3) Bill Murray (Garfield – 2004)

Desi mie acest film mi s-a parut destul de simpatic (cel putin pentru o dupa-amiaza relaxanta) nu acelasi lucru ar spune si Bill Murray. Pentru inceput acesta a crezut ca la adaptarea Garfield lucreaza Joel Coen (un scenarist celebru cunoscut pentru filme ca The Big Lebowski si True Grit) insa de scenariu s-a ocupat Joel Cohen, o cu totul alta persoana. Celebrul actor a fost dezamagit si de calitatea dialogului. Partea buna pentru spectatori si telespectatori, insa, e ca a revenit in rol si la continuarea filmului.

(4) Shia LaBeouf (Transformers: Revenge of the Fallen – 2009)

Desi a strans mai bine de 800 de milioane de dolari din bilete in toata lumea, al doilea film din seria Transformers nu e o capodopera cinematografica, nu are un fir narativ logic iar efectele vizuale predomina mult prea mult. Astfel, nu e de mirara ca un actor ca Shia LaBeouf a fost deazmagit de film: Nu am fost deloc impresionat de rezultatul final. Nu transmite nimic. Sunt doar niste roboti care se bat.

actori
Iron Man/Facebook

(5) Mickey Rourke (Iron Man 2 – 2010)

In universul Marvel multe personaje negative nu au iesit asa cum si-ar fi imaginat cei care au creat benzile desenate. Astfel, nu e de mirare ca Whiplash – personajul negativ din Iron Man 2 – nu a iesit tocmai cum ar fi vrut actorul. Acesta a recunoscut dupa lansare ca multe dintre atributele pe care i le insuflase personajului au ramas in camera de productie si a spus despre film ca e o adaptare banala a unor benzi desenate.

(6) Jessica Alba (Fantastic Four: The Rise of the Silver Surfer – 2007)

Actrita cunoscuta mai mult pentru pozele suprinse de paparazzi si pentru compania sa decat pentru filmele exceptionale in care a jucat, Alba a fost extrem de dezamagita de rezultatul final al partii a doua din Fantastic Four, numindu-l cea mai de jos treapta a carierei sale. Unul dintre momentele amintite de actrita intr-un interviu mai vechi vizeaza un moment de la filmari in care i s-a spus ca ii vor adauga lacrimi artificiale la editare pentru ca plansul ei nu pare suficient de seducator (!?).

(7) Daniel Radcliffe (Harry Potter and the Half Blood Prince – 2009)

Devenit celebru la nivel global dupa succesul avut de filmele din seria Harry Potter, Daniel Radcliffe, care a interpretat rolul protagonistului, nu a fost multumit de prestatia sa din Harry Potter and the Half Blood Prince pe care a descris-o ca fiind banala. Eh, macar nu s-a legat de scenariu. 🙂