Ce inseamna sa fii femeie in showbiz-ul american?

showbiz
Glamour/Facebook

Editia din septembrie a revistei Glamour este una cu totul speciala din moment ce in loc de o coperta si vreo 5-6 pagini de interviu cu o vedeta, publicatia a acordat microfonul vedetelor care au schimabat cu ceva fata showbiz-ului american. Desi coperta o intruchipeaza pe Chloe Grace Moretz, cele mai multe pagini din revista sunt dedicate altor femei care au avut un cuvant de spus in showbiz-ul ultimilor ani.

Prezentarea lui Rowan: Rowan Blanchard vrea sa ii ajute pe altii, se preface sa este ca ceilalti, si vrea sa se mute in padure si sa fie imbracata intr-o rochie de printesa.

Prezentarea lui Ashley: Ashley Graham este o fata de gasca, un fan al lui Beyonce, un artist al Snapchat-ului care nu rateaza nicio ocazie de a dansa in lenjerie intima. Ea crede ca cuvintele sunt puternice si ca fiecare femeie ar trebui sa-si reaminteasca in fiecare zi ca este indrazneata, inteligenta, frumoasa.

Prezentarea Ciarei: Ciara este o copil pasionat de tot ceea ce este militar, o pustoaica care e mandra ca parintii ei au luptat pentru tara in razboi. Ii place cheeseburgerul si bucataria sudista.

Prezentarea Sarei: Sarah Paulson este o actrita de film, TV, teatru care este super incantata de posibilitatile de schimbare din tara.

Prezentarea Jennei Tatum: Jenna Dewan Tatum este o zana frustrata intepenita in corpul unui om care se vrea a fi actrita-dansatoare in LA. Poate sa manance multe cipsuri si salsa. Ea mai crede ca suntem capabile de orice.

Prezentarea lui Hailey Baldwin: Hailey Baldwin vrea sa fie doar Hailey indiferent de ce spune lumea in social media.

Prezentarea Dakotei Fanning: Dakotei Fanning ii place sa cante la karaoke si nu mananca fructe.

Prezentarea lui Genesis Rodriguez: Genesis a crescut in Miami, s-a mutat in LA, si este o mancacioasa obsedata de Star Wars si Game of Thrones.

Prezentarile a mai bine de 50 de femei din muzica, film, sport, etc pot fi vazute aici.