Muzica noua #6

muzica noua
Sai Kiran Anagani/Unsplash

Rubrica ‘Muzica noua’ revine si in aceasta luna cu cateva dintre cele mai populare melodii lansate in ultima perioada. Arunca un ochi pe cele mai vizionate piese de pe YouTube.

Carlos Vives feat Shakira – La Bicicleta (59.51 milioane de vizualizari)

Jumate in spaniola jumate in engleza, La Bicicleta e ultimul hit in care e implicata Shakira. Cu o piesa dansanta cu ritmuri de reggaeton, videoclipul e filmat in Barranquilla si Santa Marta, orasele de bastina ale celor doi. Cei doi merg pe biciclete pe plaja, rad, si danseaza cu trecatorii. Cu aproape 60 de milioane de vizualizari, piesa e deja un hit in lumea latino-americana.

Shawn Mendes – Treat You Better (36.85 milioane de vizualizari)

Lansat pe 12 iulie de pe al doilea album al artistului care urmeaza a fi lansat pe 23 septembrie, Treat You Better e povestea de dragoste dintre un cuplu de tineri. In final, videoclipul devine un mesager impotriva violentei domestice.

Zara Larsson – Lush Life (6.13 milioane de vizualizari)

Originara din Suedia, Zara Larsson incepe usor usor sa devina celebra si in restul lumii. Astfel, nu e de mirare cat de repede a strans mai bine de 6 milioane de vizualizari pe YouTube. In videoclip vedem multe culori vii, o vedem pe Zara flirtand cu un tip chipes, o coregrafie alaturi de alte fete si o reclama mai mult sau mai putin mascata la brandul de haine H&M.

5 Second of Summer – Girls Talk Boys (3.61 milioane de vizualizari)

In noua piesa, care e si pe coloana sonora a noului film Ghostbusters, membrii formatiei 5 Seconds of Summer, imbracati in vanatori de fantome pornesc intr-o aventura prin oras pentru a alunga spiritele rele. In videoclip apar si cateva imagini exclusive din film.

Alessia Cara – Scars To Your Beautiful (3.05 milioane de vizualizari)

Al treilea hit lansat de pe albumul Know-it-all, Scars to Your Beautiful a strans intr-un timp destul de scurt mai bine de 3 milioane de vizualizari. In videoclip o vedem pe Alessia imbracata in negru, cantandu-si piesa si in acelasi timp vedem oameni obisnuiti vorbind despre perioadele dificile din viata lor. (JoJo are un cameo). Artista transmite un mesaj pe cat de simplu pe atat de puternic: trebuie sa ne iubim pe noi insine si sa ne iertam inainte de a ne oferi dragostea celorlalti.

Tie ce melodii noi ti-au mai atras atentia in ultimul timp?