The Accountant: Trailer cu Ben Affleck si Anna Kendrick

The Accountant
The Accountant/Facebook

Anna Kendrick a avut o ascensiune incredibila dupa rolul din Twilight (Up in the Air, Pitch Perfect, Into the Woods), acum ea jucand alaturi de Ben Affleck in thriller-ul incarcat de adrenalina The Accountant.

View this post on Instagram

He’ll get the job done. #TheAccountant @benaffleck

A post shared by The Accountant (@accountantmovie) on

In film in mai apar actori ca J. K Simmons (Law & Order, Whiplash), Jon Bernthal (The Walking Dead, The Wolf of Wall Street, Sicario), Cynthia Addai-Robinson (Spartacus, Arrow), Jeffrey Tambor (Arrested Development, Transparent), si John Lithgow (The World According to Garp, Rise of the Planet of the Apes), de productie ocupandu-se Bill Dubuque, Mark Williams si Gavin O’Connor (Warrior, Jane Got a Gun).

Despre ce e vorba in The Accountant?

In prim plan il avem pe Christian Wolff (Affleck), un contabil care are mai multe in comun cu matematica decat cu cei de langa el (il vedem in copilarie cand specialistii le-au spus parintilor ca este un geniu). La suprafata, acesta este un contabil banal care lucreaza la o cladire guvernamentala de provincie. Insa odata ce intram in profunzimile filmului aflam ca acest barbat, un mix intre autism si sociopatie, tine registrele contabile ale unora dintre cei mai puternici infractori implicati in crima organizata. Problemele incep sa apara atunci cand ramura politiei dedicata infractiunilor financiare incepe sa il banuiasca de tot felul de masluiri, in numele sefilor sai. In aces moment, Christian incepe sa aiba si cativa clienti curati, unul dintre aceste fiind Dana (Anna Kendrick), un contabil junior la o firma de robotica, care observa niste diferente de milioane de dolari la firma respectiva. Christian incepe sa o ajute pe Dana sa desluseasca itele problemei, insa odata cu limpezirea apelor, tot mai multi oameni ajung morti. Lucrurile se complica si mai mult atunci cand Christian incepe sa vaneze cativa din fostii clienti.

Filmarile la The Accountant au inceput in ianuarie 2015, acestea desfasurandu-se in Atlanta si la Institutul de Tehnologie din Georgia. Filmul va debuta pe marile ecrane pe 14 octombrie 2016.