Trolerul care merge (aproape) singur

trolerul
Screenshot

Robert Lian este un pilot de avion din Carolina de Sud (SUA) care umbla mii de ore in fiecare an prin aeroporturi si camere de hotel. Vrand sa nu mai puna presiune pe mainile sale si sa isi vada linistit de cafele si de convorbiri telefonice, acestuia i-a venit o idee pe cat de simpla pe atat de revolutionara. Chiar daca nu calatoresti la fel de mult ca acest pilot si tie iti poate fi utila aceasta tehnologie atunci cand pleci in vacanta: fie ca tii de mana copilul, documentatia de zbor, o carte sau iti bei cafeaua.

Ceea ce la inceput in 2014 era un prototip, astazi este un nou produs care iti poate usura si tie ‘povara’ de a cara dupa tine trolerul plin de amintiri din vacanta.

Totul a inceput in momentul in care acesta se afla in aeroport asteptand sa plece cand s-a gandit ca nu exista niciun device care sa iti permita sa iti duci bagajul hands-free.

trolerul
Screenshot

Astfel, lui Robert i-a venit ideea de a crea un carlig din plastic rezistent care sa se agate de cureaua de la pantaloni. De acest carlig se agata manerul de la troler, astfel mainile calatorului sunt libere.

Acest carlig poate suporta bagaje de pana la 11.3 kg (altfel te-ai putea dezechilibra destul de usor) – dar asta depinde si de calitatea curelei tale – daca porti o curea nu foarte ‘sanatoasa’ ai sansa de a ramane fara pantaloni. 🙂

Pentru a te putea bucura de acest carlig special trebuie sa ai in vedere cateva lucruri sugerate de proaspatul inventator:

  • nu ar trebui sa pui alte genti sau bagaje pe troler pentru ca astfel il vei dezechilibra;
  • il poti purta pe laterala in cazul in care iti faci griji ca ti s-ar putea fura ceva
  • produsul poate fi folosit pe orice suprafata pavata sau pe covor, insa Robert nu recomanda sa fie utilizat pe suprafete accidentate
  • surpinzator, cel putin pentru mine, e ca acest carlig nu ar trebui folosit pe trotuar, in afara aeroportului sau in lifturi

Produsul, numit My Hitch, poate fi comandat de pe site-ul oficial la un pret de circa 20$ + transport.