Miranda Kerr a fost in sfarsit ceruta de nevasta

Miranda Kerr

Miranda Kerr este fotomodel, si o femeie frumoasa. Evan Spiegel, viitorul ei sot, este fondatorul aplicatiei Snapchat.

Lumea ar fi inclinata sa spuna ca un geek se poate insura cu un fotomodel atata timp cat este milionar. Dar eu nu sint rautacioasa si va spun ca, geek sau tamplar, nu ai sansa la fotomodele decat daca esti milionar 🙂

Intamplator Evan este chiar dragut si are 26 de ani, cu 5 ani mai in varsta decat Miranda care are 33 de ani. Un cuplu dragut nu-i asa?

Miranda are un copil de cinci ani cu actorul Orlando Bloom de care s-a despartit pentru ca, spun rautaciosii, Miranda l-ar fi inselat (si cu Justin Bieber).

Cuplul Kerr Spiegel este impreuna de un an, perioada in care am tot auzit zvonuri legate de o nunta iminenta. Bravo Miranda, ai reusit :

I said yes!!! ❤️?❤️?❤️

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on


De ce il iubeste Miranda pe Evan? Ea declara:

“Are 25 de ani dar se poarta ca un barbat de 50 de ani. Nu-i plac petrecerile. Se duce sa lucreze si se intoarce acasa. Nu iesim pentru ca mai degraba preferam sa luam cina acasa si sa ne culcam devreme”

Stiu ca Miranda a incercat sa fie draguta mai sus, dar sa spui ca un barbat se comporta si are viata unuia de o varsta dubla, nu complimenteaza nici un barbat. Dar Miranda este fermecatoare si sint convinsa ca Evan a iertat-o repede 🙂

Se zvoneste ca in 2013, Evan a refuzat o oferta de 3 miliarde de dolari de la Facebook pentru Snapchat, oferta care i-ar fi adus o avere personala de 750 milioane de dolari.

Spiegel ar fi dezvoltat aplicatia la 21 de ani, in timp ce era student la Standford, facultate pe care nu a mai terminat-o.

Pare ca are acelasi parcurs ca fondatorul Facebook nu-i asa? Pana si scandalul in care a fost implicat pare similar, pentru ca Evan a fost dat in judecata de catre co-founderul aplicatiei, Reggie Brown, care l-a acuzat pe acesta ca l-a dat afara fortat din companie.

Evan pare ca conduce compania cu mana forte, si nu este modelul de geek pe care il prezinta Miranda. El conduce un Ferrari si este pilot licentiat pentru elicoptere.

Cred ca acest cuplu nu are viata plictisitoare pe care o portretizeaza fotomodelul. Le dorim totusi o casnicie linistita la gura sobei 🙂