Trailer la filmul The Girl on the Train

A iesit si trailerul oficial pentru filmul The Girl on the Train, film care a provocat o agitatie la fel de mare ca asteptarea ecranizarii pentru cartea Fifty Shades of Grey.

Bazat pe cartea de mare succes scrisa in 2015 de Paula Hawkins, scenariul este un thriller in care Rachel (Emily Blunt), creeaza o fantezie despre viata unui cuplu pe care il vede zilnic din trenul cu care face naveta. Pana cand fantezia devine o realitate in care nevasta din cuplu (Haley Bennett) dispare si Rachel este investigata de politie intr-un sir de evenimente cu accente de thriller.

TRAILERUL nu m-a impresionat cu toate ca sint fan al lui Emily Blunt.

Stiu ca am numit acest film pe lista filmelor care nu trebuie ratate in 2016 (vedeti postul de aici) si deasemenea am considerat ca este una dintre ecranizarile pentru top 10 carti bune care vor deveni filme in 2016 (vezi postul de aici), dar mi-am schimbat un pic optica.

De ce? Pentru ca acest trailer pare copia fidela a filmului Gone Girl, care a fost nominalizat la premiile Oscar.

Emily Blunt spune pentru Deadline, despre performanta ei in acest film:

“a fost cel mai provocator si greu rol pe care a trebuit sa-l joc. Iubesc faptul ca este vorba despre dependenta, singuratate si voyeurism si imi place ca ai impresia, ca realizezi niste lucruri, despre care apoi ne indoim ca le-am vazut”

Regizorul Tate Taylor o lauda pe actrita si spune:

“A fost dispusa sa incerce fiecare nota din spectrul de emotii posibile. Nu cred ca Emily va fi abordata pentru campanii de frumusete pentru cum arata in acest rol, dar veti fi suprinsi de profunzimea ei in acest film”

Filmul va avea premiera pe 7 octombrie 2016 in Romania, la timp pentru dispozitia pe care o ai de obicei intr-o toamna tarzie, pentru un thriller cu Emily Blunt.

 

1 COMMENT

Comments are closed.