Trailer oficial pentru The Magnificent Seven

Avem trailer oficial pentru The Magnificent Seven si va spuneam in postul cu ce filme bune din 2016 nu trebuie ratate, ca acest film face parte din lista.

Nu mai sint atat de sigura ca este un must see si stiu ca sint pretentioasa dar eu vreau ca si coloana sonora dintr-un film sa se potriveasca cu imaginea sau subiectul. Daca trailer-ul incepe cu o coloana sonora superba, se termina in ritm de hip hop. Si te intrebi, cum poti termina cu un cantec ordinar de hip hop dupa o asemenea introducere:

Si sa revenim la filmul care se va lansa pe 23 septembrie 2016. Bineinteles ca este o adaptare dupa The Magnificent Seven al lui Akira Kurosawa din 1960 si scenariul poate fi sumarizat asa: povestea locuitorilor unui sat mexican, care apeleaza la ajutorul a sapte pistolari pentru a scapa de banditii ce ii exploateaza si ii terorizeaza.

Distributia ar trebui insa sa ne capteze atentia:

Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, si Martin Sensmeier plus Peter Sarsgaard in rolul personajului rau.

Asa cum spune si trailer-ul, Sam (Denzel) este rugat de catre o tanara (Haley Bennet care mai joaca si in Fata din Tren) sa o razbune si sa-l omoare pe Bartholomew Bogue (Sarsgaard), care a venit in satul ei, a ars biserica si i-a omorat sotul. Sam va da curs cererii, dar nu inainte de a-si chema ajutoarele.

Ce simple erau scenariile in trecut, si ce bine merg ele la public. Aviz pentru filmele cu scenariu la care trebuie sa te gandesti tu acasa, la ce a vrut sa spuna regizorul 🙂

Ce spune regizorul acestui film despre distributia lui Denzel :

“I walked out of the restaurant and said to myself, ‘Denzel Washington is getting on a horse for ‘The Magnificent Seven”.

Si este de inteles, din moment Antoine Fuqua a mai regizat doua filme in care Denzel a jucat in rol principal : The Equalizer si Training Day. Este o practica de a distribui in filmele tale, actorul cu care au avut o colaborare buna. Vezi tandemul Martin Scorsese si LeonardoDi Caprio.