Tom Hiddleston probabil ca o va cere de nevasta pe Taylor

cere de nevasta pe Taylor

Tom Hiddleston probabil ca o va cere de nevasta pe Taylor Swift, cel putin asa ne spune US Weekly.

Referitor la credibilitate, revistele de scandal se impart in doua tipuri : cele care scriu prostiile zilnice fara nici o acoperire, sau cele care isi pun stirile pe baza faramitelor aruncate de catre PR-ul vedetelor. Adica, este posibil ca Taylor sa-si doreasca o casatorie cu actorul, atat de mult incat echipa ei de PR sa fi “dat” aceasta stire revistei.

Mai ales ca US Weekly este o revista draga lui Taylor. De fiecare data cand se desparte de un iubit, are grija ca detaliile sa apara in aceasta revista.

Fiecare vedeta are revista preferata unde prefera sa-si “scurga” informatiile care doresc sa ajunga in presa globala.

Revenind la Taylor Swift, revista titreaza urmatoarele, conform unei surse apropiate de Taylor:

Tom este printul asteptat: “Este atat de romantic si cavaler, face tot ce trebuie ca sa o faca fericita. Taylor il iubeste enorm. A cucerit-o cu stilul sau”
Tom este indragostit pana peste urechi”  “Tom de obicei ia usor relatiile sale dar acum este ca intr-un roller coaster plin de bucurie si nebunie”
Tom a prezentat-o familiei sale “Este prima oara cand Tom prezinta o fata atat de repede”
Se grabeste sa cumpere inel de logodna?  “Nu as fi suprins ca Tom sa cumpere dintr-un impuls inelul. Tot ce au facut pana acum a fost spontan. Le spune amicilor lui ca vede un viitor impreuna cu Taylor referitor la casatorie si copii”
Au vorbit deja despre casatorie “Tom a discutat deja cu Taylor despre casatorie si ea i-a dat de inteles ca ar accepta. Taylor isi doreste o casatorie si copii si se vede impreuna cu Tom”
Nu se grabesc sa sa casatoreasca acum “Nu se grabesc pentru o casatorie exact in acest moment totusi. Taylor are o avere impresionanta si se gandeste serios inainte de a se arunca intr-un mariaj”
Parintii lui Taylor aproba casatoria“Parintii lui Taylor il iubesc pe Tom. Li se pare ca este un tip cu caracter si si-au dat deja acordul”
Taylor este foarte indragostita “Este indragostita de el si vorbeste tot timpul despre cat de inteligent, frumos si amuzant este Tom. Este ca in filmele romantice. Se simte total libera si este extrem de fericita ca s-a indragostit de Tom, mai ales ca are un program liber in ultima perioada si se poate focusa pe acesta relatie”

Pft deci Taylor si-a eliberat agenda ca sa poate fi indragostita ca in filme. Vrea sa fie ceruta de nevasta dar usurel cu contractul prenuptial, pentru ca are o avere estimata la 250 de milioane de dolari.