Cea mai buna conexiune de 20m pe cablu USB

V-ati lovit de nenumarate ori problemele pe care le aveti cand vreti sa faceti o conexiune de 20m pe cablu USB. Fie ca vreti sa va legati cu camera ca sa uplodati poze, sau orice device cu port pe USB.

Problema apare mai ales pentru cei care au ultrabook-uri, unde cu preponderenta porturile sint pe USB. Si daca mai ai si o camera foto performanta DSLR, nu aveati optiunea de a va lega pe USB 3.0 pe distante lungi, fara riscurile de pierdere semnal.

Device-ul TetherBoost Pro, serveste ca regulator de putere intre PC/laptop si camera. Vechile cabluri USB folosite cu prelungitoare , pe distante lungi cauzau pierderi de semnal intre camere puternice si PC sau laptop, si nici nu aveau viteze full de USB 3.0.

Se presupune ca acest ThetherBoost va rezolva aceste probleme, prin sursa de putere pe care o are, si ca mai multe device-uri pe USB legate la el, vor avea viteze full de USB 3.0.

In timp ce transferati datele puteti lega si incarcatoare de baterii la acest device.

Nu am gasit inca acest device la furnizorii din Romania, dar deocamdata il puteti comanda la suma de 65 USD direct de la ei de pe site sau de pe alte sites externe.

Cu ce este diferit fata de un simplu cablu activ USB? ThetherBoost va garanteaza ca nu aveti pierderi de semnal, si este mai ales folositor pentru utilizatorii de fotografie profesionista.

“For a photographer, technical issues including a dropped tethered connection are incredibly frustrating, especially if you have clients on set,” spune Josh Simons presedintele Tether Tools. El mai adauga: “The TetherBoost Pro System ensures a strong, reliable tethered connection, stopping those frustrating dropped connections and is a must-have for any photographer who shoots using a USB 3.0 camera.”

Chiar daca ThetherBoost are un pret destul de ridicat (65 USD), nu include totusi si cablul USB, care trebuie cumparat separat.