Recapitulare Game of Thrones narata de Samuel L. Jackson

Oricine are nevoie de o recapitulare Game of Thrones, fie ca a vazut cele 6 sezoane, fie ca este un incepator, ca si mine.

Si ti-ai dori ca cineva care a vazut sezoanele, cu o dictie placuta sa faca un filmulet scurt pentru tine, pentru ca, time is money 🙂

HBO s-a gandit la procentul de 1% din populatia care nu a vazut inca acest serial, si au realizat un filmulet narat de..Samuel L. Jackson, in stilul lui caracteristic de Pulp Fiction kind of talk 🙂

Sint doua persoane in acest moment, care pot nara in cel mai placut mod cu putinta : Samuel L. Jackcon si Morgan Freeman. Daca vrei sa adaugi si un pic de slang si umor, ai filmuletul de mai jos:

Rezumatul nu este tratat numai ca o gluma, mie chiar mi se pare ca a fost destul de bine concentrat in 7 minute si 40 de secunde de catre Sam. Acopera destul de mult din cele cinci sezoane si chiar daca este obsedat de dragoni, el concluzioneaza perfect : “Mo’ power, mo’ problems”

Pregatiti-va de limbajul necenzurat atat de drag actorului si pentru niste descrieri hilare in stilul lui caracteristic. De exemplu cum descrie el situatia lui Jon Snow la Zid:

“Over on that big ice wall, Jon Snow, Ned’s illegitimate son, and the rest of the Night’s Watch are really getting worried about the Wildlings on the other side and…these motherf—kers are cold.”

Sau cand prezinta familia Stark si concluzioneaza :“Don’t get attached. I’m just saying.”

Nu trebuie sa mai spun ca acest serial are cel mai mare succes pe care l-am vazut, de la Jerry Seinfeld pana in prezent, si chiar daca exista o pauza foarte mare intre sezoane, cumva, lumea ramane atasata si interesata de Game of Thrones.

HBO a ales sa faca o recapitulare a sezoanelor 1-5 cu minunatul actor Samuel L. Jackson, si eu sper ca il vor angaja si pe Morgan Freeman pentru recapitularea sezonului 6 🙂