Jennifer Aniston scrie un eseu impotriva presei si zonurilor despre sarcina

Jennifer Aniston scrie un eseu
Getty embed

Jennifer Aniston scrie un eseu in care isi varsa oful impotriva presei care in fiecare saptamana scoate un zvon despre o posibila sarcina.

Actrita este revoltata ca de fiecare data cand mananca un hamburger sau este fotografiata din unghiuri nefavorabile, presa presupune ca este gravida. Si acest lucru se resfrange negativ asupra imaginii pe care o are despre corpul ei.

 

Eseul scris de aceasta si publicat in Huffington Post il puteti citi integral aici. Parti din el:

” Pentru linistea voastra, nu sint gravida, sint doar satula. Sint satula de grija pe care o poarta presa pentru forma corpului meu sub justificarea ca o fac de dragul jurnalismului. Femeile sint complete si fara a avea un partener, sot sau un copil. Putem sa hotaram pentru noi insine ceea ce este frumos si ce fel de corp sa avem. Nu avem nevoie sa ne casatorim si sa fim mame ca sa fim complete. Putem sa decidem singure ce inseamna “fericite pana la adanci batranete”

Sint de acord cu ea, dar sa nu uitam ca parte a zvonurilor despre sarcina sint alimentate de catre actrita. De multe ori se potriveste ca burtica actritei sa creasca si sa si-o atinga protector cu mana (asa cum fac femeile insarcinate) in preajma unei premiere de film in care ea joaca.

Intr-adevar cel putin odata pe luna apar stiri despre o posibila sarcina a actritei, si asta in ultimii 10 ani. Dar sa nu uitam ca de foarte multe ori in anii trecuti aceasta a vorbit despre faptul ca-si doreste copii. Acum actrita are 47 de ani si zvonurile care alta data ii faceau placere par sa o deranjeze. Este reculul pe care il primesti dupa ani de zile in care ai alimentat presa prin masinaria de PR pe care o ai. Nu poti sa stai in afara presei daca apari pe copertile revistelor neincetat si daca PR-ul tau face tot posibilul sa fii numita cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People.

Jennifer, intelegem ca te-ai saturat si ca atentia presei nu mai este fun anymore. Dar atentia pe care ai cerut-o in trecut nu se opreste, din pacate, atunci cand iti doresti tu.

Celebritatile i-au sarit actritei in aparare si fac front comun cu acest articol, numit de catre Jennifer Aniston “For the record”:

Simpatizam si noi cu actrita, si spre deosebire de alte publicatii noi am inteles ca la 47 de ani este bine sa nu publicam stiri despre o eventuala sarcina 🙂

Si o asiguram pe Jennifer ca nu are de ce sa fie rusinata de corpul ei, arata excelent pentru varsta pe care o are.