Idris Elba: Mi-e teama de epuizare

Idris Elba
Idris Elba/Facebook

Idris Elba vorbeste sincer in cel mai nou numar al revistei Interview. Actorul britanic e cunoscut pentru rolul de lord al drogurilor din serialul marca HBO The Wire, pentru animatia The Jungle Book care a fost lansata in aceasta primavara dar si pentru rolul unui politist genial in serialul englez Luther. In plus, anul acesta a fost inclus in topul celor mai influente 100 de personalitati realizat de catre revista Time. Astfel putem usor vorbi ca abia acum cariera sa ia avant.

https://www.instagram.com/p/BHkFT-tACD1/

Actorul in varsta de 43 de ani a vorbit, printre altele, despre munca sa si despre pasinea sa pentru DJ-iala.

Despre munca fara pauza: nu prea e sanatos sa fii implicat in asa de multe proiecte. Nu as vrea sa par nerecunoscator, dar dorm putin, ma gandesc mult la viitor, fac mai multe chestii de odata, si chiar nu stiu cum ma vor afecta la batranete. Cu toate astea, nu vreau sa fac pauze. Nu pentru ca as fi prea ambitios, dar sunt intr-un continuu proces de creatie, mereu imi pun creierul la treaba. Mereu ma intreb la ce as putea renunta pentru a face mai mult timp. Cumva simt ca cu cat lucrez mai mult cu atat pot realiza mai multe. Ma preocupa insa epuizarea….nu musai oboseala fizica ci mai ales cea creativa.

https://www.instagram.com/p/BHkGKdmAbtX/

Cum este sa lucreze ca DJ: odata ce am inceput sa joc in The Wire, nu am mai avut timp pentru DJiala asa ca a trebuit sa iau o pauza pentru ca in sfarsit cariera mea de actor prindea forma. Voiam sa apar pe ecranele americane. Nu am renuntat la a fi DJ doar ca am lasat muzica pentru studio. Am inceput sa am venituri mai mari si eram capabil sa imi cumpar echipamente – inca mai fac muzica. Acum 5 ani actoria a inceput sa dea roade insa mie inca imi era dor sa fiu pe drum sa fac DJ-ing. Asa cam am mixat pe ici pe colo…la un moment dat insa am realizat ca primeam aceste joburi doar pentru ca devenisem celebru…nu pentru talentul muzica. Asa ca m-am decis ca trebuie sa o fac cum trebuie, nu sa profit de pe urma actoriei. Asa am inceput sa revin in studio si sa fac remixuri.

https://www.instagram.com/p/BHkW-qDAndO/

Idris Elba are o multime de proiecte in derulare conform celor de la IMDb, anul acesta actorul aparand in filme ca Molly’s Game si Star Trek Beyond (alaturi de Anton Yelchin, Zoe Saldana, si Chris Pine), in timp ce in 2017 apar filme ca The Mountain Between Us (alaturi de Kate Winslet), seria Guerilla (alaturi de Freida Pinto – cunoscuta din The Slumdog Millionaire), The Dark Tower (alaturi de Matthew McConaughey) si o continuare a seriei Thor – Thor: Ragnarok (cu Tom Hiddleston, Chris Hemsworth, Cate Blanchett si Anthony Hopkins).

Intregul interviu poate fi citit aici.