Mila Kunis fara machiaj pe coperta unei reviste

Mila Kunis
Mila Kunis/Facebook

Mila Kunis apare pe coperta revistei americane Glamour fara machiaj. Actrita cunoscuta pentru rolurile din Dark Swan, Ted sau Friends with Benefits a vorbit in interviul acordat publicatiei despre cum e sa fie parinte, despre relatia cu Ashton Kutcher, si despre cum e sa pozeze fara machiaj. De fotografii s-a ocupat Steven Pan.

Despre cum e sa fii parinte: copiii ma innebunesc. Un lucru important la copii e ca pot avea o personalitate total diferita de a ta. Am o fiica tare simpatica. Vrea sa imbratiseze pe toata lumea. Nu am invatat-o eu asta. Abia acum incep sa realizez ca nu poti controla totul.

Despre relatia cu Ashton: nu ne batem joc unul de altul. Nu ne mintim…imi poate spune orice…stim cand unul dintre noi joaca un rol asa ca stim cand unul dintre noi minte. Ne stim de atata timp cu bune si cu rele. La un moment dat credeam ca a innebunit. Cand incepuse sa devina mai cunoscut se schimbase putin si nu-l mai recunosteam…ne desparteam si ne impacam mai tarziu. E minunat sa fii casatorita cu prietenul tau cel mai bun. Stiu ca suna cliseic dar e adevarat.

Despre lipsa machiajului pentru coperta: nu este ceva iesit din comun pentru mine. Nu port mereu machiaj. Nu imi spal parul in fiecare zi. Nu sunt de acord cu femeile care se trezesc cu 40 de minute mai devreme pentru a se face frumoase. Asa ca ma prezint la un photoshoot si make-up artistul se ocupa de fata mea. Nimeni nu vrea sa te faca sa arati aiurea. In ceea ce priveste editarea in photoshop sunt total impotriva. O firma pentru care am pozat odata mi-a schimbat fata asa de mult incat nu ma mai recunosteam. Ce rost are sa imi folosesti numele si apoi sa pui o imagine modificata a mea? Stiu ca uneori am ochii mai umflati, atunci e nevoie de putina lumina – aici inteleg, dar sa imi faci picioarele mai slabe, sa imi scurtezi talia, sa imi oferi forme pe care nu le am sau sa imi alungesti gatul? Nu sunt de acord cu asa ceva.

Intregul interviu poate fi citit aici.