Renee Zellwenger nu mai arata ca Bridget Jones

Renee Zellwenger

Renee Zellwenger nu mai arata ca Bridget Jones si nu ma refer la varsta actritei, ci la operatia estetica care i-a schimbat total fizionomia fetei.

Aceasta este Renee a anului 2014:

Versus Renee dinaintea operatiei la ochi, in anul 2013:

Schimbarea a facut valva la momentul respectiv, dar de curand discutia a fost redeschisa de un articol publicat in revista Variety, in care criticul de film Owen Gleiberman, are urmatorul titlu la articol: “Renee Zellweger: If She No Longer Looks Like Herself, Has She Become a Different Actress?”

Pe buna dreptate, acesta isi pune intrebarea : daca nu mai arati deloc ca versiunea ta precedenta, esti perceput ca si actor diferit? Sigur ca da. Intotdeauna interpretam caracterele personajelor prin prisma actorilor. Nu ii putem separa. Va exista intotdeauna schimbarea de look pe care nu o poti percepe si in care te intrebi daca si-a facut operatii estetice, dar daca schimbarea este atat de dramatica, se schimba si perceptia asupra actorului. Puteti citi articolul complet din Variety aici.

Si mai ales ca Renee, revine in rolul caracterului Bridget Jones.

Media pare ca nu este de acord cu criticul de la Variety, care a fost asaltat cu mesaje si cu acuzatii de sexism:

Eu as lua-o si pe logica inversa a celui de mai sus: daca Ryan Reynolds ar pune 30 de kilograme pe el, l-ar mai distribui cineva in roluri de seducator? Probabil ca nu, si probabil ca nu ar exista acuzatii de sexism daca nu ar mai primi rolurile respective.

O schimbare atat de mare la chipul actritei Renee Zellwenger atrage inevitabil si comentariile, care nu ar trebui catalogate altfel decat sint : o constatare. Renee ar trebui sa fie fericita ca a mai primit rolul pentru o Bridget Jones care nu mai arata ca personajul pe care noi il stiam.

Mai jos este al doilea trailer din Bridget Jones si singurul gand care imi trece prin minte in mod continuu este : de ce Renee? De ce ai facut asa ceva? 🙂 Plus : ce frumos a imbatranit Colin Firth :