Taylor Swift petrece cu vedetele de Ziua Independentei

Taylor Swift petrece

Taylor Swift petrece cu vedetele de Ziua Independentei, de 4 iulie, si are grija ca toate fotografiile sa fie aranjate astfel incat sa realizam cate de bine se distreaza.

Petrecerea a avut loc de 4 iulie, Ziua Americii sau Ziua Independentei, si de atunci sintem invadati de poze puse de gasca lui Taylor Swift, pre-aprobate de aceasta inainte de postare, bineinteles.

Asa cum am mai spus intr-un post, Taylor, la cei 26 de ani ai sai, conduce imperiul ei media cu o mana forte. Fata inocenta, ranita deseori in dragoste de catre iubitii ei, are grija sa isi puna in valoare gasca ei de celebritati si fiecare relatie pe care o are. In acest moment trebuie sa aflam cat de indragostita este de noul ei iubit, actorul Tom Hiddleston.

Sint dezamagita de alegerea lui Tom, si in general nu-mi place manipularea media pe care o face Taylor.

Urmatoarele poze de pe instagram postate de ea sau amicii ei, sint dragalase si cuprind vedete ca Blake Lively si Ryan Reynolds sau Karlie Kloss, si  Ruby Rose (Orange Is The New Black):

??

A photo posted by Britany LaManna (@britmaack) on


Fata lui Ryan este priceless 🙂 Ce caut eu aici, like?

@Regrann from @tayswiift13 – #taymerica ?? #Regrann

A photo posted by CARME ? (@carme3014) on

Si sa nu o uitam pe buna amica, fotomodelul Gigi Hadid:

??

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on


Taylor si gasca ei au petrecut la casa cantaretei din Rhode Island, estimata la 18 milioane de dolari. Toate vedetele prezente pot fi usor in top 100 Forbes dar sint prieteni cu beneficii sau prieteni de petrecere? Poate ca nici nu mai exista diferente 🙂