Moda in 5 conturi pe Instagram

moda

Ultimele tendinte din moda pot fi o corvoada. Urmarind cateva conturi de profil pe Instagram te poate lamuri ce e in sau out. Arunca un ochi pe cateva profile numai bune pentru incropirea unei tinute care te va scoate din anonimat.

(1) Derek Blasberg (@derekblasberg)

Derek Blagsberg este editor de moda la Vanity Fair, corespondent CNN Style si face parte din Staff-ul Gagosian Gallery. Profilul lui de Instagram cu peste 500.000 de followeri ne arata poze de la prezentarile de moda la care participa, petrecerile la care este invitat, si prietenii lui poate chiar mai celebri: Allison Williams, Gwyneth Paltrow, Rita Ora, Stella McCartney, sau Kirsten Dunst.

(2) Karl Lagerfeld (@karllagerfeld)

Urmarit de peste 2.6 milioane de oameni, Karl Lagerfeld la peste 80 de ani este intruchiparea elegantei oriunde ar umbla. Germanul ocupa functia de director de creatie la Chanel si Fendi, promovandu-si din cand in cand si produsele semnate de el insusi. Pe profilul sau de Instagram vedem poze cu designerul care e invitat la tot felul de evenimente fashion-related, imagini alaturi de prietenii sai de pe scena modiala a modei precum si photoshoot-urile muzelor sale – multe dintre ele avand sub 20 de ani.

(3) Patrick Demerchelier (patrickdemarchelier)

Demarchelier este unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda ai prezentului. Mai bine de 200.000 de followeri ii urmaresc activitatea pe Instagram. Pentru a te convinge ca merita, afla ca fotograful a colaborat ani la rand cu braduri celebre ca Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Chanel, Celine sau Calvin Klein si mai toate revistele de moda americane, britanice si pariziene.

(4) Vogue (@voguemagazine)

Cu peste 11 milioane de urmaritori, contul Instagram al revistei care da tonul in moda e si el extrem de popular. Ultimele noutati din domeniu, behind-the-scenes cu Anna Wintour, sau imagini de la Saptamana Modei de la Paris, New York sau Milano, toate sunt prezente in imaginile oferite de cei de la Vogue.

(5) Natalia Vodianova (@natasupernova)

Unul dintre cei mai populari ingeri ai Victoria’s Secret, Natalia ne introduce prin profilul ei de Instagram in lumea modelelor. Urmarind-o pe Instagram, poti lua si tu parte la evenimentele exclusiviste la care este invitata in Moscova, Londra sau Paris si poti admira tinutele smart casual purtate de modelul rus.

Tu ce alte conturi de moda mai urmaresti pe Instagram?