Comedia Bad Moms cu Mila Kunis are un trailer nou-nout

bad moms
Bad Moms/Facebook

Mila Kunis revine in acesta vara cu o comedie mai spumoasa ca niciodata, Bad Moms.

In film, care va avea premiera pe 29 iulie pe marile ecrane, mai apar nume celebre ale cinematografiei contemporane ca Jada Pinkett Smith (din seria Matrix si doua animatii Madagascar), Kristen Bell (din serialul Veronica Mars si comedia Forgetting Sarah Marshall), Kathryn Hahn (Revolutionary Road), Annie Mumolo (Bridesmaids), si Christina Applegate (Kelly din Familia Bundy, Alvin and the Chipmunks).

La Bad Moms au lucrat doi directori de film celebri pentru comedii: Jon Lucas si Scott Moore – care au mai colaborat anterior la filmele The Hangover, Wedding Crashers, 27 Dresses si Monster-in-Law.

Povestea

Amy (interpretata de Mila Kunis) pare a avea viata perfecta – o relatie minunata cu sotul, copii pentru care a stabilit o multime de activitati extrascolare, o casa confortabila si o cariera. Singura ei problema este ca e perfectionista asa ca nu e de mirare ca depasita de proiectele pe care le are si de prea putin timp petrecut cu familia. Ea isi uneste fortele cu alte doua mamici stresate pentru a evada din cotidian – ca sa se distreze si sa fie mai libere. Singura problema? Mamicile devotate dn compania lui Gwendolyn.

Nu stiu daca asta e intentia dar firul narativ aduce mult cu filmele americane cu adolescenti cand gasca fetelor uncool face tot ce poate pentru a atrage atentia sau pentru a iesi in fata celor din gasca de fete populare. Doar ca in Bad Moms, motivele de disputa au ‘evoluat’ de la iubiti fotbalisti, haine si invitatii la petreceri la succesul copiilor, relatia cu sotii, casa ssi cariera.

Adauga la acest amestec ingredientele pe care le au in comun, glumele despre sex, mahmurelile si gasca de prietene si ai obtinut Bad Moms, comedia perfecta pentru vineri seara, care sa te relaxeze, sa te faca sa razi si sa mai uiti de propriile probleme. La final presara cateva vedete care au lipici la public si succesul e aproape garantat.