Blake Lively este inspirata de Woody Allen

blake lively
Blake Lively/Facebook

Blake Lively una dintre cele mai iubite actrite de la Hollywood poate fi vazuta pe coperta ultimului numar al revistei Hamptons.
Actrita in varsta de 28 de ani a purtat tinute Etro si Neiman Marcus, fotografiile fiind facute de catre Guy Aroch.
Blonda a vorbit despre noul ei film, The Shallows, despre colaborarea cu Woody Allen si cum isi alege rolurile.

despre filmul The Shallows: erau camere de filmat peste tot in elicoptere, filmam secvente de 16 minute in apa, in afara apei, iar in apa unde trebuia sa fiu ranita – a fost o experienta intensa…99% din acest film eram eu invaluita de scotch roz sau urmarita de un om cu cap de rechin care ma urmarea de colo colo pentru a putea modela mai tarziu efectele CGI. A fost o adevarata provocare, dar am avut un partener pentru care sunt recunoscatoare – mereu ma fac mai buna. In acest film am facut tot ceea ce mi-am imaginat.


despre colaborarea cu Woody Allen: este cool sa lucrezi cu un director de film cu atata experienta – stie exact ce vrea. Pentru ca filmeaza o scena de la un capat la altul iti da o anumita incredere in tine si admiratie pentru el. De asemenea, te incurajeaza, iti explica de ce te-a ales si este optimist. La repetitiile pentru Cafe Society mi-a spus: Spune dialogul de pe hartie apoi incearca sa improvizezi. Replicile lui sunt foarte speciale – au aerul anilor ’30 inclusiv cu referinte temporale. Cateodata e intimidant pentru ca te gandesti ca improvizatiile tale trebuie sa se imbine cumva cu replicile sale.

despre rolurile care i se potrivesc: rolurile mele preferate sunt cele care imi lanseaza o provocare, care ma inspaimanta, sau cele de care sunt sigura ca le pot face. Un film despre izolare m-a ajutat sa-mi lucrez noi muschi in fiecare zi atat la propriu cat si la figurat.

Anul asta, Blake Lively mai are in plan lansarea filmului Cafe Society pe 15 iulie (alaturi de Steve Carell si Jesse Eisenberg) si All I See Is You care inca nu are o data a premierei.

Intregul interviu poate fi citit aici.