Muzica noua #5

muzica

Soare, canicula si muzica la maxim in casti sau boxe. Asta e reteta unei seri de vara perfecte. Arunca un ochi pe cele mai populare melodii lansate in iunie.

(1) Calvin Harris feat Rihanna- This Is What You Came For – 95.75 milioane de vizualizari

Desi piesa are un record de vizualizari (a fost lansata pe 16 iunie) videoclipul nu spune prea multe. O vedem pe Rihanna dansand intr-un cub urias in timp ce pe pereti apar diverse imagini de la o petrecere in club si din natura (peisaje de vis si o padure). Calvin Harris – titularul piesei de altfel apare maxim 3 secunde. Piesa urmeaza a fi inclusa pe viitorul album al cantaretului care va fi lansat in aceasta vara.

(2) Justin Bieber – Company – 66.75 milioane de vizualizari

Avand in vedere numarul mare de admiratori (si mai ales admiratoare) de pe Facebook si Instagram, nu e de mirare numarul mare de vizualizari ale ultimei piese marca Justin Bieber. Cum cantaretul este in turneu de promovare, videoclipul noii piese cuprinde mai multe fragmente din viata sa: calatoria sa in Islanda, momentele petrecute alaturi de prietenul sau Floyd Mayweather, imagini din studio, si behind-the-scenes de la photoshootul realizat pentru lenjeria intima Calvin Klein – compania celor care il fac fericit.

(3) Selena Gomez – Kill Em With Kindness – 63.40 milioane de vizualizari

Fosta lui Bieber ii calca pe urme, numarul de fani care o ‘urmaresc’ pe social media fiind de asemenea unul semnificativ. Hitul este inclus pe ultimul album al cantaretei, Revival, lansat anul trecut. In videoclip o vedem pe Selena pozand pentru diverse pictoriale – totul fiind filmat in alb-negru. Cum si ea e in turneu, probabil ca nu a avut timp pentru a filma un videoclip mai complex.

(4) Beyoncé – Sorry – 26.92 milioane de vizualizari

Una dintre cele mai bine platite artiste ale planetei a lansat pe 22 iunie videoclipul celei mai recente piese, Sorry. Cum o parte din videoclip a putut fi vazut in proiectul Lemonade difuzat in urma cu cateva saptamani, subiectul filmarilor nu a fost complet nou. Filmat in alb-negru, o vedem pe artista stand pe un tron (cum altfel) si o multime de fete dansand – vedem o predilectie pentru stiluri africane atat in haine cat si in coafuri. O scurta aparitie isi face si buna sa prietene, tenismena Serena Williams.

(5) Fifth Harmony – All In My Head (Flex) ft. Fetty Wap – 21.85 milioane de vizualizari

Devenite cunoscute dupa editia americana a X Factor si dupa hitul Worth it, fetele de la Fifth Harmony revin cu o noua piesa si cu un videoclip aferent. Lansat pe 23 iunie, filmuletul este unul dintre cele mai senzuale ale formatiei – este filmat pe plaja iar tinutele sunt colorate si extrem de sumare.

Are vreo melodie sansa de a deveni hitul verii?