Trailer Keeping Up With the Joneses – cu Isla Fisher si Zach Galifianakis

Joneses

Keeping Up With the Joneses este o comedie a la carte. Iei un regizor care a mai facut filme ca Paul sau Superbad, distribui o multime de actori buni A list, si ai comedia perfecta.

Scenariul : un cuplu din suburbiile Americii se implica fara voie intr-un caz de spionaj international, atunci cand descopera ca vecinii lor care pareau a fi cuplul perfect sint de fapt spioni ai guvernului.

Este cred clar ca Isla Fisher si Zach Galifianakis sint cuplul plicticos din suburbie si Gal Gadot plus Jon Hamm sint spionii, si nu invers. Aveti mai jos fotografiile lui Zach Galifianakis si Jon Hamm, ca sa intelegeti de ce unul dintre ei nu poate fi spionul 🙂

Scenariul este ca o ciorba reincalzita, vecinii care sint spioni and so on, dar mie nu-mi pasa atunci cand livrarea este facuta de actori ca cei patru. Mai ales Isla Fisher, o actrita pe care o apreciez foarte mult, si despre care cred ca este inca sub evaluata fata de potentialul pe care il are.

Gal Gadot este pe cai mari de cand a jucat in Fast and Furios 7, dar mai ales de cand stim ca este the Wonder Woman fara de care Batman si Superman nu au putut salva lumea. Va fi interesant sa vedem cum se descurca in comedii, care, spre deosebire de filme gen actiune sau drama, sint mai greu de jucat daca nu ai darul si scoala necesara.

Trailer-ul pentru Keeping Up With the Joneses care va avea premiera in Romania pe 21 octombrie 2016: