Eva Green, Tim Burton si nuditatea din filme

eva green
Eva Green/Facebook

Eva Green este cunoscuta din productii ca The Dreamers, Dark Shadows sau serialul goth Penny Dreadful, in care are rolul principal. Actrita in varsta de 35 de ani apare pe coperta noului numar al revistei americane W si isi promoveaza viitorul film, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children.

Eva a purtat tinute Angele Friedman, Gucci, Marc Jacobs, Saint Laurent, Roberto Cavalli, si Versace in paginile publicatiei, fotografiile fiind realizate de catre duo-ul Mert Alas and Marcus Piggott.

Ea a vorbit despre nuditatea din filmele sale, despre Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, cum a fost copilaria sa, regizorul filmului spunand cateva cuvinte despre personalitatea Evei.

despre lipsa hainelor din filmele ei: este aproape paradoxal. Sunt o personala timida, dar in acelasi timp imi expun corpul in fata a mii de persoane. Nu stiu de ce fac asta. Ar trebui sa consult un psiholog.

despre noul film: domnisoara Peregrine e ca un fel de Mary Poppins intunecata. Poate controla timpul si isi foloseste toate puterile pentru a ii feri de pericole pe copii. Miss Peregrine e capabila sa ucida pentru acesti copii…si ajunge sa faca chiar asta…filmarile au fost distractive.

despre copilaria ei: nu am fost tipul de copil popular. Eram genul tocilar. Roseam ori de cate ori un profesor ma intreba ceva. Eram paralizata.

Tim Burton (regizorul filmului Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children ) despre Eva Green: nu o poti citi pe Eva imediat. Asta e ceva distinct in aceste timpuri. Oamenii cred ca are un aer dark, dar Eva e mult mai mult de atat. Oamenii presupun ca si eu sunt dark, nu e chiar asa. Cred asta pentru ca ma imbrac in negru? Oare vor sa ma vada in costume albe? Eva are aceleasi probleme. Gandim la fel in anumite privinte. Amandoi suntem interesati in aceleasi lucruri.

Pe langa filmul Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children care va avea premiera in septembrie, Eva Green mai joaca anul viitor in drama Euphoria in care le va avea colege pe Alicia Vikander si pe Charlotte Rampling.

Intregul interviu poate fi citit aici.