Vara asta in 5 destinatii de vis

vara

Vara a venit iar odata cu ea numeroasele planuri pentru vacanta perfecta. Fie ca ai la dispozitie cateva zile sau cateva saptamani, planuirea destinatiei este o corvoada pentru multi dintre noi. Arunca un ochi la cateva destinatii care te-ar putea tenta pentru vara asta.

#1 Cascada Bigar

Facuta celebra de mai multe site-uri de wallpapere, cascada Bigar este un colt de rai in inima Banatului. Aflata intr-o zona submontana, vizitarea acestei cascade si a imprejurimilor iti va oferi atat prilejul de a face poze minunate si de a te bucura de natura cat si ocazia de a evada din arsita oraselor.

View this post on Instagram

Casele traditionale #gurahumorului

A post shared by Ana Maria Ghita (@mrsanamariaghita) on

#2 Gura Humorului

Desemnat de The Telegraph ca fiind unul dintre cele mai frumoase 30 de orase din Europa, Gura Humorului ofera un peisaj pitoresc, amintind de copilaria fara griji. Potrivit publicatiei britanice ‘Gura Humorului este un orasel situat intr-o depresiune la confluenta raurilor Humor si Moldova, incarcat de case colorate. ‘

#3 Ulcinj (Muntenegru)

Avand deschidere la Marea Adriatica, Ulcinj are tarife semnificativ mai mici decat Italia – celalalt capat al Adriaticii. Te poti bronza pe Long Beach – una dintre cele mai lungi plaje din Europa si printre destinatiile care trebuie vizitate conform unui top al celor de la New York Times, si poti vizita Lacul Shas, insula Ada Bojana si castelul Ulcinj.

#4 Insula Milos (Grecia)

Unul dintre cele mai ospitaliere popoare din lume, grecii ofera aceeasi calitate inalta chiar si pentru insulele mai micute. Daca nu esti amator de aglomeratii, afla ca aceasta insula are ‘doar’ 100 de hoteluri, oferind o senzatie de intimitate prin comparatie cu insulele cautate in general de romani. Aflata la doar 3 ore cu feribotul de capitala Atena, Milos iti ofera si sansa de a explora cultura greceasca atunci cand faci pauza de plaja si de sporturi pe apa.

#5 Malaga (Spania)

Aflata in sud-estul Spaniei, Malaga este o regiune prin excelenta turistica, oferind servicii de calitate atat in materie de cazare cat si in ceea ce priveste modalitatile de distractie. Sporturile pe apa, petrecerile pe plaja sau explorarea zonei sunt doar cateva exemple prin care-ti poti petrece vara in Malaga.

Tu ce alte idei de vacanta ai?