iPhone 7 va fi asemanator cu iPhone 6s

iPhone 7

iPhone 7 va fi lansat in luna septembrie dar lipseste agitatia pe care Apple o producea inainte de fiecare lansare de modele noi. La fiecare doi ani compania aducea schimbari majore de design. No more.

iPhone 7 nu va fi foarte mult diferit fata de predecesorul sau iPhone 6s. Cel putin asa sustine Wall Street Journal.

Caracteristici:

Noile modele isi vor pastra marimile de 4.7-inch si 5.5-inch, si cea mai mare schimbare este faptul ca iesirea jack pentru casti a fost desfiintata pentru a oferi noului iPhone 7 rezistenta la apa si pentru a fi un pic mai subtire (1mm mai subtire).

Este posibil ca butonul de Home sa dispara si varianta cu 16GB storage sa nu mai fie fabricata. Va exista un sistem cu o camera duala, si este posibil ca varianta de culoare Deep Blue sa fie folosita.

Cum va mai puteti folosi castile? Conectorul Lightning va servi ca incarcator plus port pentru casti. Nu stiu ce sa inteleg din aceasta schimbare. Faptul ca de acum inainte castile pentru iPhone7 vor avea o mufa patrata? Si daca ai casti vechi cumperi un adaptor? Cel mai probabil, si de ce nu? Cumparatorii Apple sint obisnuiti cu optiunile proprietare ale acestui brand.

Lansarea oficiala va fi pe 16 septembrie si va putea fi cumparat pe 23 septembrie

Cat va costa? Acelasi pret pe care l-a avut si iPhone 6s, adica se va incepe de la $649

Apple insa doreste ca in 2017, la 10 ani de aniversare de la primul iPhone sa aiba disponibil un model cu adevarat revolutionar : OLED screen, un ecran fara margini, si butonul de fingerprint inclus in display.

Apple se confrunta cu primul declin pe piata de vanzari iPhone, parte pentru ca cererile venite dintre China s-au mai diminuat.

Si concluzia personala este ca Samsung si Apple incep sa semene atat de mult in strategia de design si marketing incat linia dintre cele doua a devenit un punct 🙂