Concurs : castigati o invitatie la ATB in 26 iunie 2016

atb

ATB vine in Romania pe data de 26 iunie 2016 la Arenele Romane, si aveti ocazia sa-l ascultati pe unul dintre cei mai interesanti DJ ai muzicii EDM din ultimii 10 ani. Nu il poti incadra exact pe ATB intr-o categorie, pentru ca are o calitate rara in lumea EDM, are propriul sau stil.

Conform revistei DJ Magazine, ATB se afla pe locul 11 în 2009 și 2010, iar in 2011 s-a pozitionat pe locul 15 in acelasi top. “The DJ List” l-a plasat pe prima pozitie in anul 2011.

Pe numele sau real Andre Tanneberger, ATB este foarte cunoscut pentru single-ul 9PM (Till I Come), dar si pentru cele noua albume si pentru compilatia “Sunset Beach DJ Session”.

Intrebat intr-un interviu pentru The DJ List, cum s-ar descrie intr-un singur cuvant, ATB a descris exact stilul lui : Energy.

Cap de afis in 2015 la festivalul Untold din 2015, ATB este acum prezent la Arene, intr-un turneu international in care isi promoveaza noul album ” In Motion”.

TrancENDancE implineste 10 ani, iar acest eveniment face parte din seria de evenimente aniversare “ 10 Years of TrancENDancE ”. Alaturi de ATB vor mixa romanii Snatt & Vix.

Un teaser din ce va urma pe 26 iunie:

Puteti castiga o invitatia participand la concursul nostru de mai jos. Cum te poti inscrie in concurs?

Apasati pe butonul de mai jos, si dati click pe Like entry (Click to Enter) si Visit entry. Daca ai prieteni care se inscriu in urma share-ului tau, iti cresti sansele de a castiga, prin acumularea de puncte.

Concursul se incheie pe 25 iunie, ora 20:00 si numele castigatorilor va fi anuntat ulterior evenimentului, si pe site.

Castigatorii vor fi alesi automat la sfarsitul concursului prin Random.org si vor fi anuntati prin email, despre modalitatea de a intra in posesia invitatiei.

[rf_contest contest=’2492′]

Update cu numele castigatorilor :

Anghel Irina
Mandicescu Ion Catalin
Gabriel Dumitru
Bogdan Merisanu
Razvan Gabriel
Invitatiile pot fi folosite pana la ora 19:00.
Dupa aceasta ora invitatiile nu mai sunt valabile.