Zayn Malik: Nu aveam voie cu barba in One Direction

Zayn
Zayn/Facebook

Zayn Malik apare pe coperta numarului de vara al revistei americane Paper. Cantaretul de 23 de ani a purtat tinute semnate Balmain, Assembly, si Enfants Riches Déprimés pentru pictorialul din paginile revistei, fotografiile fiind realizate de catre Paola Kudacki.

In paginile revistei, Zayn a vorbit despre interdictiile din perioada One Direction, despre iubita sa Gigi Hadid, cum isi petrece timpul liber, si despre fanii sai.

https://www.instagram.com/p/BG4pwtLJqYG/?taken-by=zayn

despre interdictiile One Direction: parul facial era un lucru extraterestru. Cred ca nu voiau sa par mai in varsta. Nu le placea asta foarte mult. Insa mereu mi-am dorit o barba! Cred ca fiecare baiat vrea asta inca de cand e mic. Dupa ce l-am vazut pe Al Pacino in Carlito’s Way am devenit obsedat de subiectul asta. Dar a trebuit sa ma rad. Am fost destul de trist o perioada.

despre Gigi Hadid: mereu am crezut asta si inca mai sustin ideea ca persoanele inteligente sunt atragatoare. Atunci cand invat un lucru nou de la cineva, cand isi iau din timpul lor sa imi arate ceva, asta mi se pare atragator. Bineinteles ca si aspectul fizic este important dar tind ca cred ca personalitatea este mai importanta mai ales daca vrei o relatie pe termen lung. Pentru ca pana la urma, nu iti poti petrece timpul alaturi de o alta persoana daca nu va intelegeti. Exteriorul nu salveaza o relatie daca nu aveti nimic in comun.

despre timpul sau liber: nu sunt genul care sa iasa in oras si sa petreaca nopti la rand. Imi place sa imi petrec putinul timp liber pe care il am acasa in compania partenerei mele. Acest obicei imi ofera siguranta. Ne vedem seara, ne uitam la un film si lenevim.

despre admiratia fanilor: ma bucur ca fetele ma considera atragator. Si atunci cand baietii ma considera atragator e cool. Acestea sunt complimente pentru mine. Ma simt binecuvantat sa fiu ceea ce sunt si sa pot face ceea ce iubesc.

Zayn lucreaza deja la un nou album pentru care colaboreaza cu producatori celebri din Los Angeles, artistul recunoscand ca inca nu si-a descoperit stilul si face tot felul de experimente.

Intregul interviu poate fi citit aici.