Brad Pitt arata excelent la cursa de masini Le Mans

Brad Pitt arata excelent

Brad Pitt arata excelent la cursa de masini Le Mans, Franta din weekend. Circuitul La Sarthe de la Le Mans este cea mai populara cursa de 24 de ore din lume. Porsche, Toyota și Audi se bat, in timp ce Ford promite o victorie in fata masinilor Ferrari sau Porsche.

Brad Pitt are nevoie de cash sau ii plac cursele de masini. Ce este rau intr-o combinatie dintre cele doua variante? 🙂

Brad Pitt nu a fost singura vedeta prezenta la acest eveniment. Keanu Reeves, Patrick Dempsey, Jackie Chan si Jason Statham sint toti iubitori de motoare pe 4 roti sau pe 2 roti dar toate publicatiile au fost cu aparatele pe Brad, care la cei 52 de ani ai sai (!) arata excelent.

 

Vreau sa stiu urmatoarele:

  • de unde are blugii? Par a fi Diesel
  • cine se ocupa de suvitele lui? Daca barba este cu fire albe si o ador asa, parul are niste suvite superbe

PR-ul lui Brad sa ma contacteze urgent 🙂

Imi pare rau dar nu exista poze cu Keanu de la acest eveniment. Actorul pare ca a fost prezent pur si simplu ca spectator si fara contract de aparitie.

Daca cinematografic nu mai stim nimic despre Brad, care a ales sa faca numai filme pe care nu vrem sa le vedem mai departe de trailer, mai putin aparitia in The Big Short, trebuie sa recunoastem ca vizual acesta si-a recapatat sexiness-ul.

Cine nu si-ar dori sa-i faca o omleta lui Brad la 52 de ani ai sai? Poate doamnele din Romania ar refuza, stim ca sintem pretentioase, dar fac eu primul pas si spun ca e timpul sa cumparam ouale.

Ultimele doua filme la care Brad a lucrat intens sint The War Machine, o comedie neagra despre razboiul din Afganistan dus de SUA, si Allied, o drama care se petrece in timpul celui de al doilea razboi modial. Da, Brad are o obsesie a razboiului, asteptam cu drag un rol ca cel din Burn After Reading: