Tom Hiddleston si Taylor Swift formeaza un cuplu – pana cand?

Tom Hiddleston si Taylor Swift

Tom Hiddleston si Taylor Swift formeaza un cuplu.

Taylor Swift este un imperiu, nu o persoana. Cu cele mai mari vanzari de albume in SUA, cu imagine de fata cuminte victimizata de cate ori o paraseste iubitul, Taylor isi gestioneaza imaginea in cel mai profesionist mod cu putinta.

 

Sirul de iubiti celebri este lung (Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Zac Efron, etc) si ultima relatie pe care a avut-o pana acum cateva zile era cu cel mai bine platit DJ, Calvin Harris si dura de 15 luni. In ultima luna insa, au aparut zvonuri despre infidelitatile lui Clavin Harris (cum altfel?) si o iminenta despartire a celor doi.

Daca Taylor stie sa faca ceva bine, este ca la cei 26 de ani ai sai, sa continue sa joace excelent rolul de victima a barbatilor. Si stim foarte bine ca este victima, tocmai de la ea. Pentru ca in mod hilar, dupa fiecare despartire scoate un cantec in care explica ca nu a fost tratata conform asteptarilor de catre fostul iubit. Puteti citi versurile cantecului “Dear John” adresat lui John Mayer dupa despartirea lor.

Recunosc ca aceasta ultima relatie cu Tom Hiddleston m-a luat prin suprindere. Stiu interviurile lui Tom in care repeta faptul ca este intr-o cautare a femeii perfecte, dar nu ma asteptam ca la varsta lui de 35 de ani, sa-si caute iubirea in bratele celei mai versate victime 🙂 Sau Taylor este doar o oprire din drumul lui Tom catre femeia perfecta?

Pentru cei care nu stiu cine este Tom Hiddleston: este actorul care joaca rolul lui Loki din filmele Avengers si Thor si principalul candidat la noul James Bond:

Cei doi s-au cunoscut la Met Gala 2016 si au dansat impreuna :

Si le dorim sa danseze impreuna pana la noul cantec scris de Taylor despre Tom. Sa speram ca va fi numai de bine 🙂