Trailer film The Legend of Tarzan

Legend of Tarzan

The Legend of Tarzan este filmul care are subiectul explicat in titlu. Am incercat sa fac o contorizare a tuturor filmelor cu Tarzan si m-am oprit la cifra de 40.

Care este noutatea acestui film? Efectele si distributia.

Barbatii vor fi fermecati de aparitia actritei Margot Robbie in rolul lui Jane, femeile vor supina dupa Alexander Skarsgard in rolul lui Tarzan si mie nu-mi vine sa cred ca in rolurile secundare vor juca actorii Samuel L. JacksonChristoph Waltz si Djimon Hounsou.

 

Scenariul : Au trecut anii de cand cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lasat in urma jungla din Africa pentru o viata in Londra alaturi de soția sa, Jane (Robbie). De aceasta data, a fost invitat in Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, fara sa fie constient de faptul ca este doar un pion dintr-un plan complex, determinat de lacomie si razbunare și pus in miscare de catre Leon (Waltz). Insa Leon si acolitii lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale sa dezlantuie.

Trailer:

 

Nu astept cu nerabdare acest film dar nu voi rata un film in care joaca Waltz sau Samuel L Jackson.

Pentru mine cel mai bun Tarzan de pana acum este cel in care a jucat Johnny Weissmuller (Tarzan de Ape Man in 1932), actorul si sportivul (inotator in lotul national de natatie al SUA) nascut in Timisoara si care a emigrat in SUA la varsta de 7 ani.

Si bineinteles comedia George of the Jungle in care a jucat Brendan Fraser 🙂

Este posibil insa ca acest film sa fie mult mai bun decat anticipez eu, doar pentru faptul ca regizorul este David Yates, acelasi regizor care a produs filmele Harry Potter. Viziunea lui asupra acestui film cu un buget urias de 180 de milioane de dolari, poate fi suprinzatoare.

Firmul The Legend of Tarzan  se va lansa in Romania pe 8 iulie 2016.