Renee Zellweger si pauza de la Hollywood

Renee Zellweger
Bridget Jones's Baby/Facebook

Renee Zellweger apare pe coperta numarului din iulie al editiei britanice a revistei Vogue. Actrita poarta o rochie inflorata care ne duce cu gandul la personajul ei din seria Bridget Jones, fotografiile din revista fiind facute de Patrick Demarchelier.

In interviu, Renee a vorbit despre pauza de la Hollywood, despre nevoia sa de spatiu, si despre kilogramele in plus puse pentru Bridget Jones’s Baby.

despre pauza de sase ani de la Hollywood: cred ca anonimitatea m-a ajutat sa fiu conectata cu ceilalti la un nivel uman, sa fiu vazuta si auzita prin prisma asta si a ceea ce spun, nu pentru o imagine care ma precede, nu am vrut sa fiu in centrul atentiei cand intram intr-o incapere. Nu poti fi un bun povestitor daca nu ai experienta de viata si nu stabilesti legaturi emotionale cu ceilalti.

despre nevoia de respiro: ca o persoana creativa, sa spun nu unor proiecte care pareau absolut minunate a fost greu. Dar ajunsesem sa fiu mereu obosita, nu faceam nicio pauza intre proiecte, iar oboseala m-a ajuns. Sa-mi aud vocea ma imbolnavea. Atunci a fost momentul in care am realizat ca trebuie sa evadez si sa mai cresc putin.

despre kilogramele in plus pe care le-a pus pentru filmele Bridget Jones: m-am ingrasat putin. Aveam sanii mai mari si burtica de la bebelus. Bridget are o greutate perfect normala si nu am inteles niciodata de ce ar conta atat de mult. Niciun actor nu ar fi judecat daca ar trebui sa faca asta pentru un rol.

Pe langa filmul Bridget Jones’s Baby (alaturi de actorii Patrick Dempsey si Colin Firth) care are premiera pe 16 septembrie, Renee Zellweger mai apare in dramele The Whole Truth (in care joaca si Keanu Reeves) si Same Kind of Different as Me care va avea premiera in februarie 2017 si in care mai apar Jon Voight, Olivia Holt, si Greg Kinnear.

Intregul interviu poate fi citit aici.