Jessica Alba este mai mult decat un sex-symbol

Jessica Alba
Jessica Alba/Facebook

Jessica Alba ne face dor de vara in noul numar al revistei americane InStyle. Actrita pozeaza in tinute lejere Victoria Beckham, fotografiile fiind realizate de catre Thomas Whiteside.

In paginile publicatiei, Jessica vorbeste despre copilaria sa, despre obiectificarea ei, despre compania Honest si despre statusul de sex-symbol capatat la varsta de 25 de ani.

despre copilarie: am fost altfel inca de mica…mi-a placut sa ii provoc pe ceilalti. Am fost un copil dificil de crescut. Aveam multa energie. Nu prea dormeam. Am fost bolnavicioasa des iar drumurile dese la spital au facut dificile relatiile.

despre stilul sau de la inceputurile celebritatii: purtam hanorace largi si pantaloni sport. Aveam bustiere colorate Nike si bluze lejere. Era opusul senzualului. Prima oara cand am purtat rochie si tocuri a fost cand am fost la Globurile de Aur – fusesem nominalizata pentru rolul din Dark Angel. Am fost cu fratele meu. Eram foarte stresata ca nu arat la o lady. Imi amintesc ca ma rugam sa nu cad.

Actrita a vorbit putin si despre compania sa, Honest (care produce haine si produse prietenoase cu copiii): nu am vrut ca bebelusul meu sa fie in spital tot timpul ca mine. Inca din tinerete am facut un pact cu universul – daca imi voi atinge visele, voi face tot ceea ce pot ca sa ofer inapoi ceva bun.

Jessica Alba vorbeste si despre faptul ca era vazut ca o fata senzuala pe coperta revistelor : sexualitatea mea ma incomoda. Imi amintesc primul pictorial in revista Maxim. Imi spuneau sa stau in tot felul de pozitii. Eram foarte panicata. Aveam 19 ani, eram virgina, nu stiam ce sa fac pentru a parea mai senzuala. A fost extrem de ciudat.

despre statusul de sex-symbol la 25 de ani: am trecut prin multe crize. Nu planuisem sa fac asta. Sunt mult mai mult de atat, dar nu stiu cum sa fac sa nu par asa de sexy.

Pentru a citi intregul interviu intrati aici.