Sienna Miller vorbeste despre relatia cu Jude Law

Sienna Miller
Porter Magazine/Facebook

Sienna Miller apare pe coperta editiei din iunie a revistei americane Porter.
In paginile revistei, actrita a purtat tinute Victoria Beckham, Eres, si Tom Ford, fotografiile fiind realizate de catre Cass Bird pe insula Mustique din America Centrala.

Sienna a vorbit despre relatia cu fostul logodnic Jude Law, despre consilierea psihologica la care apeleaza, despre feminism, si despre relatia cu presa.

despre fostul logodnic Jude Law: nu prea ne mai vedem asa mult. Inca imi pasa de el foarte mult.

cum a ajutat-o consilierea psihologica: ajunsesem la un moment in care nu mai stiam cine sunt, nu puteam iesi de unde eram, nu puteam lua decizii. M-am simtit atacata de viata si nu ma simteam in control…odata ce inaintezi in varsta trebuie sa ai grija de gandurile tale si sa te intelegi pe tine insati mai bine, altfel devii singuratic si te izolezi, nu mai esti satisfacut cu viata ta, si oricat de perfecta ar parea viata ta pe hartie, te vei simti neimplinita daca nu vei ajunge sa te cunosti.

despre feminism: ma irita faptul ca nu suntem considerati cu totii egali.

despre relatia cu presa: nu ma deranjeaza. Traim alte timpuri acum. Dar am o teorie. Nu sunt asa de urmarita ca altii, uneori mai sunt oameni care imi arunca priviri ciudate. Stiu ca alte vedete, ca Bradley Cooper de exemplu, reusesc sa se integreze in peisajul newyorkez – el ia metroul si se plimba prin oras fara a fi recunoscut. Nu vrea sa fie in centrul atentiei.Oamenii il observa, dar vad ca nu vrea sa iasa in evidenta si il lasa in pace. Sunt unele persoane carora le place publicitatea si sa fie vazute in presa, dar asta e ceva ce trebuie sa alegi daca sa te inhami sau nu.

Anul acesta, Sienna Miller filmeaza pentru The Lost City of Z, un film de aventuri in care joaca alaturi de Tom Holland si Robert Pattinson (care va avea premiera in acest an) dar si pentru drama Live by Night cu premiera in 2017 in care mai apar Zoe Saldana, Elle Fanning, Scott Eastwood, Chris Messina si Ben Affleck.

Poti vedea ce a mai spus actrita in interviu aici.