Fifth Harmony, Casa Alba, si diversitate

Fifth Harmony
Fifth Harmony/Facebook

Grupul pop Fifth Harmony isi promoveaza noul album 7/27 prin intermediul aparitiei in noul numar al revistei americane Wonderland.

In paginile revistei, Ally, Camilla, Dinah, Lauren si Normani vorbesc despre vizita la Casa Alba, despre intalnirea cu Michelle Obama, si despre diversitate.

despre vizita la Casa Alba a vorbit Camila: ne-am intalnit cu Obama intr-un cadru restrans; a facut atat de multe in materie de imigranti, iar legile propuse de el mi-au ajutat tatal. Imi amintesc momentul in care ne-am vazut, circa 5 secunde. L-am privit in ochi, am inceput sa plang si i-am multumit pentru ce a facut pentru imigranti. Mi-a multumit. Asta a fost un moment pe care nu-l voi uita niciodata. Imi amintesc si acum momentul cand eram mica si am venit dintr-o alta tara si familia mea a inceput totul de la zero iar acum am ajuns la Casa Alba, e o nebunie.

https://www.instagram.com/p/BF4zVwfpugw/

Despre intalnirea cu Michelle Obama: a cantat cu noi; ea a fost printre femeile care ne-au inspirat in muzica noastra asa ca e ceva senzational sa o auzim cantand versurile noastre. ne-a spus ca pe muzica noastra face miscare la sala si am fost date pe spate.

Fifth Harmony a vorbit si despre diversitatea grupului: cred ca reprezentarea cat mai diversa e importanta in special pentru tinerele care ne iau drept modele, care cresc si au visuri, si care datorita parerii celorlalti sau standardelor Eurocentrice cred ca nu sunt suficient de bune sau suficient de frumoase pentru a obtine ceea ce vor. Noi toate suntem de diverse etnii, avem forme diferite ale corpului, asta cred ca asta ne face cu adevarat speciale.

https://www.instagram.com/p/BF5z4gRE4Fg/

Grupul de fete a lansat pe 27 mai albumul 7/27 de pe care au lansat hiturile Work from Home, The Life (care a ajuns si number 1 in Bubbling Under Hot 100 Singles) si Write on Me. Despre noul album a vorbit si criticul muzical Matt Collar de al AllMusic: desi 7/27 nu e chiar asa de libertin si funny cum te-ai putea astepta, Fifth Harmony demonstreaza ca pot stabili un echilibru intre melodiile adolescentine si cele sofisticate.