Rebel Wilson spune nu imaginilor nud

Rebel Wilson
Marie Claire UK/Facebook

Rebel Wilson apare pe coperta numarului din iulie al editiei britanice a revistei Marie Claire. Actrita in varsta de 36 de ani a pozat pentru Alexei Han si a vorbit despre copilaria ei, despre scenele nud, despre relatii, si despre lumea hollywoodiana.

Despre copilarie: eram neobisnuit de timida, aproape anti-sociala. Asa ca mama, intr-una din zile, m-a dus la un centru care oferea lectii de actorie. Ma tineam de portiera si plangeam. A trebuit sa ma traga afara din masina. Vin sa te iau dupa doua ore, mi-a zis. Si a plecat.

Despre scenele nud: la filmarile pentru Grimsby voiau scene nud. Inca de la inceputul carierei mele, aveam stipulat in contract ca nu sunt pentru astfel de scene. Au adus o dansatoare burlesque din Africa de Sud pe post de dublura. Si au pus-o sa faca tot felul de chestii. Sacha Baron Cohen a placut-o. I-am spus ca nu-mi pasa ce crede despre ea. Eu nu fac asta.

Despre relatii: sunt o persoana independenta pana la un punct in care sunt prea independenta. Daca esti o femeie de success vrei sa gasesti persoana potrivita, dar nu ai neaparat nevoie de ea. Nu stiu daca asta pare ciudat, dar sunt multe fete in situatia asta. Nu vreau sa ma multumesc cu cineva care nu e persoana potrivita pentru mine. Dar, pentru ca sunt implicata in proiecte asa de interesante mereu, vreau sa impart asta cu cineva. Vom vedea. Sunt cu ochii in patru. Nu stiu daca poti intalni persoana potrivita la Hollywood. Aici sunt doar actori si cantareti.

Despre lumea hollywoodiana: mereu am incercat sa-mi folosesc creierul. Sunt atat de multe persoane sofisticate la Hollywood…nu vreau sa concurez cu asta. Pana si barbatii se bronzeaza artificial.

Pe langa The Brothers Grimsby care a avut premiera in martie, Rebel Wilson mai apare anul acesta in Absolutely Fabulous: The Movie (in care joaca alaturi de Gwendoline Christie, Jon Hamm si Suki Waterhouse si care va avea premiera la sfarsitul lui iulie) si anul viitor in Pitch Perfect 3 (alaturi de Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks si Brittany Snow).