Drew Barrymore vorbeste despre noul serial Santa Clarita Diet

Drew Barrymore
Hamptons Magazine/Facebook

Drew Barrymore apare pe coperta revistei americane Hamptons. Actrita in varsta de 41 de ani adopta tinute casual si isi promoveaza cel mai recent proiect Santa Clarita Diet care va debuta pe platforma Netflix. De asemenea, actrita vorbeste despre cea mai recenta carte a sa si despre pasiunea pentru vinuri.

despre noul show, Santa Clarita Diet: noul show este o nebunie. In ultimii ani nu prea am mai lucrat pentru ca am avut grija de copii. Ma simt bine sa revin la o parte importanta a vietii mele. Este interesant cum poti face un serial sa arate asa fresh.

Serialul de comedie ii mai include pe Timothy Olyphant si Ricardo Chavira si va debuta in 2017 cu 13 episoade. In functie de cum va fi primit, Drew va mai filma si pentru alte sezoane (sau nu).

despre cartea sa Wildflower: am mai bifat o activitate din bucket list. Mereu mi-am dorit sa scriu o carte, inca de cand aveam 7 ani, dar a trebuit sa fie publicata la momentul potrivit. Nu am avut pana acum gandirea asta clara. Am capatat experienta de viata care mi-a oferit material pentru aceasta carte. Este una dintre cele mai personale experiente din viata mea.

Drew Barrymore a vorbit putin si despre pasiunea pentru vinuri: am inceput sa diferentiez vinurile in Italia acum 8 ani si mi s-a parut o experienta incredibila. Prima mea dragoste in materie de vinuri a fost Pinot Grigio; sa imi petrec timpul in locurile in care creste vita de vie care a produs acest vin a fost o experienta educationala pentru mine. Apoi, Jackson Family Wines a lansat California Pinot acum cativa ani si am putut aplica vechile cunostinte pe teren american.

Exceptand serialul Santa Clarita Diet, actrita mai apare anul acesta in filmul Freak Show (alaturi de Abigail Breslin, Ian Nelson si AnnaSophia Robb) iar in 2017 se va ocupa de productia serialului Blooms.

Intregul interviu poate fi citit aici.